FFA Focus

Xenoblade Chronicles X: Obavezna literatura za svakog obožavatelja RPG žanra

Pročitajte što kritičari misle o RPG-u ekskluzivnom za Wii U.

Prema obećanjima, nova RPG ekskluziva za Nintendovu konzolu ove generacije trebala bi biti jedna od najvećih i najbogatijih igara ove godine. Složit ćemo se da je developer Monolith Soft kreirao otvoreni svijet toliko velik da će igrač morati potrošiti nebrojene sate da bi sve istražio, no je li igra vrijedna vremena koje će biti uloženo u nju?

gamespot logo

GameSpot: Ovo je grandiozna avantura koja će zadovoljiti apetit za istraživanjem i borbom na način na koji će rijetke igre to učiniti. Samo ako započnete igru, napravili ste pola posla jer je ovo iskustvo rezervirano za igrače koji se mogu u potpunosti posvetiti igri sa strpljenjem i energijom koji će im pomoći u otkrivanju najvećih blaga. (8/10)

nintendo world report logo

Nintendo World Report: Xenoblade Chronicles X obavezno je štivo za sve koje i najmanje naginju RPG žanru, a ako zbog toga morate kupiti konzolu – učinite to. Krucijalan je to dio kolekcije igara za Wii U. (9.5/10)

the sixth axis logo

The Sixth Axis: Iskreno govoreći, ovo je jedna očaravajuća igra. Ipak, niti jednom igraču neće biti lako. Oni koji su voljeli prethodni nastavak, borit će se s tehničkim promjenama, ali ako želite doživjeti jednu od najobuhvatnijih, najkreativnijih igara s najvećim otvorenim svijetom ikad, Xenoblade Chronicles je nešto što se ne propušta. (9/10)

polygon logo

Polygon: Kad sam se prvi puta popeo na jedno od brda i ugledao dinosaura koji na jezeru u dolini pije vodu, bio je to jedna od onih trenutaka u videoigrama koji se bez preuveličavanja mogu okititi epitetom epic. No, korisničko sučelje je sam jedan od primjera kako je igra zamka sama za sebe. Prekrasan svijet ruši se pod sustavima koji nisu dovoljno dobro objašnjeni. Iako je Monolith Soft ponovno kreirao nešto posebno pod imenom Xenoblade, to nešto posebno je zakopano ispod brda nepotrebnih i napornih stvari. (7/10)

gameinformer logo

Game Informer: Započeo sam igrati Xenoblade Chronicles X prepun entuzijazma zbog intrigantnog svijeta i prekrasnih vizuala. No, gameplay nema dovoljno dubine i nije dovoljno zabavan da bi pružio ugodno iskustvo na dulje vrijeme. Igrači naoružani velikim strpljenjem za grind bit će nagrađeni intrigantnim lokacijama i kreaturama s kojima će se boriti, dok je za mene stotinjak sati koje sam proveo lutajući Mirom predstavljalo veliku avanturu. (7.25)

gamesradar logo

GamesRadar+: Pokušaj da se razumije svijet ove igre može biti i zagonetan i naporan. Shvaćanje kompleksnosti igre Xenoblade Chronicles X nije uvijek direktno i očito, ali ako se igrač zadrži u tom svijetu, pronaći će ogromnu i divlju zemlju u kojem je samo postojanje nagrada za sebe. (3.5/5)

destructoid logo

Destructoid: Igrajući ovo, pratio me osjećaj kao da sam u MMO svijetu. Nešto mračnija tema nije šarmantna kao što je to bio slučaj u originalnom Xenobladeu, ali sve ostalo to nadoknađuje. Vrijeme definitivno leti kad ga provodim s ovom igrom. Nisam siguran da je ovo ljubav koja će trajati zauvijek, ali ako je, neću se žaliti. (9)

https://www.youtube.com/watch?v=m_h80NRMm9A

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close