Kolumne

FFA Sportski podcast – Epizoda #4: Odgovaramo na vaša pitanja + kratki osvrt na finale SP-a!

Iako kasnimo nekoliko dana zbog raznih privatnih obaveza, vraćamo se nikad jači! U novoj epizodi sportskog podcasta odgovaramo na pitanja gledatelja te se nakratko vraćamo i na finale Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kao što smo rekli, Svjetsko prvenstvo je iza nas, a Hrvatska je osvajanjem srebra ostvarila možda i svoj najveći sportski uspjeh. No, iako je navedeno prvenstvo završilo, nova doza uzbuđenja u svijetu nogometa i sporta je pred nama. Prije nego li krenu prva kola u ligama diljem Europe odlučili smo da moramo čuti i vaš glas!

U prvih 20 minuta videa pričamo o samoj finalnoj utakmici, o najboljih 11 igrača na prvenstvu, te o nekim imenima koja su iznenadila, a da za njih možda i nismo ranije čuli. Nakon tog segmenta odgovaramo na pitanja koja ste postavili vi gledatelji i čitatelji, kako na forumu, tako i na našim privatnim Facebook profilima. Pitanja uvijek možete postaviti u komentaru bilo na YouTube videu, članku ili forumu, a mi ćemo se uvijek truditi odgovoriti na što više njih.

Ukoliko vam je čitavi podcast jednostavno predug sa slušanje, u opisu videa se samo jednim klikom možete prebaciti na pitanje, odnosno temu koja vas zanima. Komentatori su i ovoga puta Domagoj i Andrej. Uživajte!

https://www.youtube.com/watch?v=xk1mzl0fxcc

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close