Kolumne

O, jebote, šta si jela?

Suživot ili život s gamerom zna biti težak. Ma šta s gamerom – s muškom osobom. Kako je to, zna najbolje naša Kolumnistica čije kolumne redovno čitate. A kako je to živjeti sa ženskom osobom i još gamericom? Katkad nije lagano. Nikako. Sve osobe su fiktivne kao i događaji, a svaka podudarnost s pravim događajima je slučajnost.

Kada dišete i živite kao mladi muški gamer (pravi gamer), cure vas baš i ne zanimaju. Radije vrijeme provodite u muškom društvu ili pak zabijenog nosa u ekran pucajući metke u virtualne neprijatelje. S druge strane, ostali dečki maštaju kako će ispucati svoje metke u čarapu ili ako Bog da – u/na neku curu. Ili dečka, ovisno o preferencijama. Nekako odjednom, a da ni sami ne znate kada i kako, polako se i kod gamera javljaju ljudske potrebe i san postane – imati curu gamericu. A cura gamerica je endemska vrsta. Sigurno ste svi vi muški nekada ležali, jedna ruka na daljinskom, a druga na joysticku i rekli u sebi: “Eh, da mi je barem cura gamerica.” U tom trenutku se pojavljuju leteći oblačići iznad glava i krene maštanje. Zamišljate savršenu djevojku. Prekrasnih oblina – savršene guze i čvrstih grudi. Savršeno bijelih zubiju kao snijeg (ne one žute boje kada se netko popiški, nego svježi, bijeli), osmijeha koji lomi sve pred sobom i mirisa kao da se svaki dan kupa u najboljim parfemima. Zamišljate svoju Laru. Osim seksa s njom, zamišljate kako zajedno igrate igre, ali ne na onaj dosadan način, nego kako ona u gaćicama prešetava pored vas i drži joystick. A vi ne znate biste li radije opalili nju ili metak u virtualu.

resizedimage638423 Hot sexy gamer girls13

Pocjepali bi je ko’ metar drva koliko je dobra! Ušli bi u nju ko’ budala u kredit. To je vaša gamerCica!

Zamišljate kako vam nosi doručak u krevet dok vi igrate Bloodborne, a ona vam je moralna podrška i stišće se uz vas jer ju je strah. Vi ste njen junak, a kada pred njom ubijete bossa, ona vas pogleda svojim velikim buljastim manga očima dok joj grudi ispadaju iz premalog grudnjaka te vas ohrabruje da nastavite dalje i osvojite platinu. Iako i dalje ležite u krevetu i samo zamišljate sve to, već si mislite kako bi bilo savršeno da s njom imate i djecu. I da oni igraju igre i vole videoigre. Ma sretna obitelj skroz. Sav taj sklad odjednom razbija mama koja bez najave ulazi u sobu i samo kaže: “Sine, ajde u trgovinu. Nemamo više mlijeka.” I tada nekako ste ljuti na majku jer vam ona daje zapovijed i zanovijeta, a vaša gamerica nikada to ne bi napravila. Ona bi shvatila da ste vi gamer i u svemu bi vam bila podrška.

Onda odjednom odrastete. Imate svoj stan i posao. Igrate igre i dalje. Radite. Zarađujete i živite pristojno. Upoznate žensku osobu. U razgovoru shvatite da ste našli endema. Ona voli i igra igre. Ona ja gamerica. Vau!!! Konačno vam se ispunio dječački san i sve ono o čemu ste maštali. Eto, budući da ona još studira, a vi imate stan, nudite joj smještaj, besplatni. Ne treba ništa dati. Samo igrati s vama videoigre i igre koje igraju parovi prije braka. Napokon i ona pristane. Majci kaže da je našla nove prijatelje koji imaju svoj stan i tako se ona useli kod vas. Sa sobom je donijela i svoj PC jer – gamerica je. Ima nešto malo robe, ali to vas i ne muči previše. Zasad. Živite neko vrijeme s njom i polako se upoznajete. Živite svoj san. Zasad.

35. dan

Dolazite s posla. Ona vas sva sretna dočeka u gaćicama, ali drži joystick u ruci. Na brzinu vas poljubi i odlazi u krevet – igrati igre. Skidate kaput i gledate nju sretni što je imate. Eto, baš ovih dana ona nema fakultet pa je pitate:
“Ljubavi, što si nam fino napravila za ručak”?
“Joj, dragi, znaš, nisam stigla. Imaš pizzu od neki dan pa si ugrij. Nisam stvarno stigla. Baš sam danas s frendačima ku’iš igrala malo LOL pa smo si malo zabrijali”.
Otvarate frižider, a on prazan. Obrstila ga gamerica do ibera. Ništa zato. Volite ju. Otvarate kutiju pizze, a ono ostali okrajci. A vi ste dobra duša pa si naručite pizzu. I njoj, naravno, da ne ispadnete svinja. Ona se ništa ne buni, nego jede. Vi ste konzolaš, a ona baš malo odlučila igrati PS4. Dira gamepad masnih ruku, a vama muka. Ali trpite. I šutite. Pa to je ona. Njen PC je upaljen. Nekakav chat joj je upaljen. Kaže da ne dirate ništa. Malo biste vi igrali, ali ne mrda ona. Ne skida se. Zaljepila se kao muha na šajbu. Ma ajde… Pa to je ona, prekrasna vaša gamerica. Gledate vi nju kako igra i šutite. Sretni ste što imate curu i još igra igre. Pa kud ćeš bolje?! 

41. dan

Vraćate se doma s ružom u ruci. Danas vam je obljetnica. Vaša gamerica spremila je večeru. Jest da je kupila lazanje u Lidlu, ali barem se potrudila. Poslije večere želite konzumirati vezu, ali nešto se njoj i ne da. Kao ima posla za faks i još samo mora završiti jedan level u Until Dawnu. Nešto masno je sve po kontrolerima, a nitko ništa ne jede ni ništa. One kapice na analozima počele su se polako guliti. Znate da je ona kriva jer igra masnih ruku, ali opraštate. Dok ona igra, vi je želite poljubiti, a tada nešto gadno osjetite. Nešto smrdi. Mislite si: “Pa ne smrdi to moja cura”, a onda prizor za K.T. 2 ekipu. Budući da ima jaku dugu kosu do guze, kosa joj dodiruje i gamepad dok igra. Kosa joj se nekako baš sjaji. Kao led. Gledate kosu i vidite koliko je – masna. Od tuda je gamepad sklizak. Kosa joj je toliko masna da možete iscjediti mast ako vam treba za peći meso. Još i gadno smrdi baš da su i pauci po stanu krepali.
Skupivši muda kažete joj: “Ljubavi moja lijepa, što se dogodilo s tvojom kosom?”
Sva nadrkana stišće pauzu jer je ometate, dok okreće glavu vrti očima kao centrifuga na veš mašini i pita vas: “Kako to misliš? Želiš reći da mi je kosa loša? Masna? Pa prala sam je prije 4 dana! Jesi ti sa mnom zbog izgleda ili me voliš kao osobu?”
Što ćete, već ste omamljeni smradom koji se puši iz kose pa joj se još i ispričate što ste je napali i udaljavate se na siguran razmak da ne krepate od smrada. Odlazite spavati prije nje da zaspete prvi jerbo, ako ćete kraj nje leći budni, postoji mogućnost da će se, takva sva masna, htjeti maziti.

1stcanonpics 096

 Njene slavne lazanje. Tko ih ne bi volio?

49. dan

Volite svoju gamericu i dalje. Skuhala ona grah, sva ponosna i sretna. Ne zna baš kuhati, pa baš i ne drži do svoje higijene, ali trudi se sve više kuhati. Našla je recept na internetu pa ajde da i vi pojedete nešto kuhano nakon 2 tjedna. Sjedite i jedete. Ona vam priča kako hara virtualnim poljima, kako baca spellove i potione, a vi se pitate je li i ovaj grah nekakav potion jerbo okus nema veze s grahom. Pojeli ste jedan pun tanjur i dosta vam je. Hvalite grah kao da je najbolji ikada, a mislite si što riblje kosti rade u njemu. Neka… Ponosni ste na nju. Uvlačite se pod dekicu s curom i fino se mazite. “Ajde, konačno malo seksa”, mislite si, a onda odjednom, samo se čuje nekakav podmukli zvuk. Onako tih i podmukao. Za sekundu vam je jasno što je. Opalila je takav prdac da vam se oči napuniše suzama. Onaj prdac preko govneta. Jebeš suzavac iz Rainbow Sixa ili S.W.A.T-a. Ona vas pogleda svojim manga očima i kaže: “Pa kaj sad? Malo sam prdnula, slučajno”. A smrdi kao da je netko ostavio krepanu ribu pomiješanu s kiselim kupusom i krepanom mačkom. Znate i sami da je taj prdac preko govneta nešto najpodmuklije što postoji, a ona vam ga je upravo servirala. Niste više napaljeni niti želite išta. Što je najgore, odjenula je tangice pa kad se ustala, vidite da joj malo uteklo. Ajme, majko! Ona vas napada da je ne volite i da ste gay. Takvih gaća i malo usraćkana ne ide se oprati, nego ljutita pali PC i ide igrati WoW. Koliko je ljuta ne da vam da igrate, nego želi gledati “Šoping Kraljicu” dok igra.

Bm 1YOGCcAAyEp

A šta sad, malo joj je uteklo sa strane. Dogodi se svima. Ili ne!

53. dan

Subota je. Idete malo u grad s društvom. Vaša draga se sredila. Predivne kose. Savršena je opet – miriši, u društvu je baš duhovita, druži se. Ponosni ste na nju. Jedino što pije malo više od ostatka društva, ali nema veze. Društvo je zadovoljno. Kako večer odmiče ona pokazuje plesne korake koje je naučila plesati u Destinyju. Malo čudno izgleda, ali nema veze. Vaša cura gamerica pije pivu. I baš joj dobro ide. Ili ste barem mislili tako dok nije – podrignula. Jao! Nije to bio sladak podrig kao kod male gice, više kao da je nilski konj pojeo krmaču a onda podrignuo. Nastao je čudan zvuk kada je podrignula, a vibracije nakon toga bile su kao da je kafić zatresao omanji potres. Svi se smiju, a i ona. Vi ste smrknuti. Nije vam smiješno. Kažete joj da bude pristojna, a ona će na to da je ne volite takvu kakva je i da je ne poštujete. Ajde… Opet ćete prešutjeti da se ne svađate. Malo sjednete sami da razmislite o svemu, ali si mislite da preuveličavate. Pa seks je dobar kada ne igra. Ili kad se ona opere i sredi. A igra dosta. A i ne da joj se prati kosa. A nema veze. Dobra je u duši.

67. dan

Nakon jela i kave, protjeralo vas je na WC. Ništa, odete sjesti i kvalitetno se istovariti. Čitate nešto usput dok komad ne ispadne iz vas i kad se konačno to dogodi, puštate vodu. Problem –voda ne ide. Neće. Gledate što je sad jer niste toliku grdosiju istovarili. Pokušavate četkom – neće. Žicom – neće. Govno zapelo. Sramota vas. Morate zvati vodoinstalatera da to odčepi.
Dok čekate, cura vas tješi: “Joj, daj ne budi u bedu, micek. Jednom kada sam putovala doma, stali smo na kolodvor. Mene baš protjeralo jako, pa sam požurila u WC. Znaš, nisam išla na WC nekoliko dana, a onda me odčepilo. Jao, da si samo vidio kako sam kakala. Prvo sam iz sebe izbacila nekakvu gromadu da me cijelu zapljuskalo, a onda je počeo nekakvi proljevasti vrag iz mene. Malo sam sebe zašpricala cijela. Jao, znaš kakav užas. Malo me bilo sram i bila sam u uskim bijelim hlačama. Baš sam se kvalitetno istovarila samo što sam sve začepila baš kao i ti sada.”
Dok je ona to pričala, došao je vodoinstalater. Čovjek je ubacio nekakvu žicu i krenuo odčepljivati. Nakon 20 minuta konačno je uspio sve probiti i voda je krenula. U kanti koju je donio bilo je svega. Bilo mi je muka i bilo me je sram. Pozove gospon Štef moju gamericu i mislim si: “Šta nju ima zvati?” A onda sam shvatio – pa moja divna i savršena gamerica je zaštopala sve. Gospon Štef izvukao je nekoliko uložaka, onih s krilcima. Da, draga moja je bacala uloške u WC i sve zablokirala. Ajde, volim ja nju… Ne zna baš kuhati, ne drži do higijene, podriguje, sraćka, ali dobra je ona. Pa ona je moja gamerica iz snova. Ima par mana, ali igra igre.

75. dan

Moji roditelji dolaze kod mene pa će upoznati i moju gamericu. Danas je nekako bila gužva pa moja draga nije stigla napraviti večeru. Danas je imala dogovor sa svojom ekipom. Igrala je CoD cijeli dan. Nisam je htio ometati pa sam ja čistio sve. Neka ona igra. Otišla se na brzinu otuširati prije nego moji stignu. Stigli moji. Taman je i ona gotova pa izlazi sva uredna. I večera sasvim lijepo ide svojim tokom. Majka mora otići do kupaone osvježiti se. Mi lijepo pričamo i družimo se, a onda opet – šok. Moja majka, pristojna žena, samo mi kaže da dođem jer me treba zbog parfema koje imam. Ajde OK. Kada sam došao, imao sam što vidjeti. Moja draga gamerica ostavila je gaće na sred kupaonice. Budući da nosi dnevne uloške jer ima pojačan iscjedak, na gaćama joj je ostao zalijepljen uložak. Kako ostale gaće tako se vidi i uložak. Sav nekakav žut. Ma bljak! A to nije sve… Znate kad je zima pa većina cura ne brije noge. A ova moja baš je sada odlučila obrijati valjda sve. Kako je žurila, moja draga gamerica ostavila je u tuš kabini veliku hrpu dlaka, kao da je Yetti bio i legao, a preko njega prešla kosilica za nogometne terene. Hrpa dlaka kovrčavih i manje kovrčavih. Što ću jadan… Za gaće nisam mogao ništa reći, a za dlake sam rekao da su moje. Majka me napala da sam gay jer – “što se toliko brijem?!” Što ću jadan kad volim svoju gamerGicu. Nakon što su moji otišli prigovorio sam joj, a ona mi samo rekla da sam dvoličan i da ja nju stvarno volim, da mi to ne bi smetalo.

76. dan

Gamerica je otišla. Dok sam otišao na tržnicu, oprati auto i popiti kavu s dečkima, ona je odlučila napustiti me. Ostavila mi je samo poruku: “Dragi XXX, nisi me cijenio ovakvu kakva jesam. Kužiš, ja sam tebi htjela biti sve, ali ne, ti nisi htio. Bilo ti je bitno da sam uredna, da znam kuhati i da nekad čistim. Oprosti što nisam takva. Mislila sam da si moja srodna duša. A ti si samo prigovarao da igram masnih ruku i da mi kosa smrdi. Smetalo ti je sve kod mene, što sam ostavljala štapiće za uši i vosak iz ušiju u kuhinji, što sam čarape bacala po boravku ili što se nisam brijala i prala po par dana. Nisi me baš volio. Ni poštivao. Smetalo ti je što igram igre sa svojim frendovima i što sam ownala sve žive. Smetalo ti je što sam bacala spellove i uživala u tome. Baš si gay.”

Otišla je ona, a došao je poštar. Stigla mi je struja. Dobio sam veću ratu i razliku. Razlika je bila 450 kuna, a rata mi se povećala za 70 kuna. Zašto? Jer nikada nije gasila onaj svoj PC. A često je znala, kad bi se žurila igrati, ostaviti upaljen štednjak ili one ploče za kuhanje. Otišla je i slomila mi srce. I povećala režije. Napisao sam joj i pjesmicu.

 

O lijepa, o slatka, moja gejmerice

Nedostaju mi tvoje cice.

Bila si slatka kao gica

Jebala te tvoja smrdljiva mica.

 

Baš mi nedostaje kuhanje tvoje

Bolje da sam jeo čarape svoje.

Blistala si kao zvijezda

Još da si bila nekad i trijezna.

 

Bila si moja mjesec i zvijezde

Od smrada tvoga krepale mi žljezde.

U hladnim noćima tebe sam volio

A imala si brčine kao Stanio i Olio.

 

Na početku si bila vitka i dobre volje

Kasnije si imala svoje vlastito gravitacijsko polje.

Bila si sve veća gejmerica

A još veća krmačica.

 

Kosa ti se blistala na mjesečini

Mogao si strugat mast po površini.

Blistala si sva od sjaja

Kad si bila masnija od mojih jaja.

 

Unatoč svemu volio sam te kao svoju curu

Iako sam morao kupiti brusilicu za tvoju manikuru.

Nikada za svoju ljubav nisam imao dilemu

Ni kada sam ti za hemeroide kupovao kremu.

 

Pamtit ću te dok ne otplatim rate struje

E, neka ti netko drugi po prištevima ruje.

Imao sam svoju gaming curu

Nakon nje nemam ni za frizuru.

 

Kao dječak sanjao sam da sam s curom gamericom, a nakon ove veze i dalje želim curu gamericu. Iduću tražim u Međuzemlju. Imate li svoju gamer djevu i kako je s njom dijeliti konzolu ili PC? Zna li kuhati? I tko je muško, a tko žensko u vezi? 

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
Back to top button
Close
Close