Procurile nove slike Nintendo NX kontrolera

Nakon ovoga Nintendo NX iz domene trača prelazi u domenu realnog.

Napisao  Četvrtak, 24 Ožujak 2016

Prošli tjedan smo pisali o navodnim slikama kontrolera nove Nintendove konzole. Popularno rečeno, kontroler uslikan "krumpirom", je izgledao kao amaterski "uradi sam" projekt, stoga je većina nas zaključila kako se vjerojatno radi o prevari. Međutim, sada su na Redditu osvanule nove slike kontrolera, ovog puta profesionalno uslikane, te možemo svjedočiti prilično kvalitetnoj izradi samog hardvera.

GB8lTkz

Kao što vidimo, od fizičkih tipki tu su samo analogne palice, te s gornje lijeve strane kotačić sličan onom na računalnom mišu, koji se i ponaša slično.

Zanimljivo, Reddit nebi bio Reddit da se nisu pronašli interni "CSI stručnjaci" i temeljito analizirali dostupne fotografije. Iz kombinacije švedske tipkovnice i refleksije drveta, uspjeli su zaključiti da je kontroler uslikan iz švedskog Massive studija, upravo onog koji je radio na The Divisionu.

p7tWLDu

Ovo ćemo uzeti s dozom skepse, a sigurno je samo jedno. Nova Nintendo konzola više nije samo trač. Informacija i nagađanja će biti sve više. Jedva čekamo E3, gdje bi Nintendo trebao i službeno otkriti na čemu ćemo se zabavljati narednih godina.

FedroWhatIsGood?
2016 Ožu 24 02:27:11 PM
Jasnija je sada N suradnja s mobitel kompanijom - ovaj kontroler je u svom obliku po mnogo cemu slicniji smartfonu nego starinskom kontroleru. A i iznutra npr. po rumble tehnologiji. Mozda i po jos kojecemu na kraju, upravo zbog te suradnje. Dakle, vise su suradjivali na samom kontroleru nego konzoli.
Ulogiraj se da bi komentirao.