Što se tijekom prosinca igralo na FFA forumu?

Gotovo 100 različitih igara potvrđuje raznovrsnost ukusa FFA zajednice igrača.

Napisao  Utorak, 03 Siječanj 2017

Već tri mjeseca traje dominacija Battlefielda 1 kao igre koju igra najviše igrača, a da se ne igra ju samo FPS-ovi, potvrdili su Final Fantasy XV i Uncharted 4. Također se čini da popularnost The Witchera 3 još uvijek ne jenjava i da će se još dugo igrati, a ovaj mjesec od nešto više su se igrali Telltaleov Batman i The Walking Dead: A New Frontier koji je dobro krenuo na početku treće sezone.

Iako se igra nije istaknula pretjeranom kvalitetom, Watch Dogs 2 ipak je upio privući nešto igrača, a od starijih i manje popularnih igara ovaj mjesec smo izdvojili Conker: Live & Reloaded, Mafia II, lijepi RPG I Am Setsuna, prema nekima kultni Final Fantasy IX i Talos Principle našeg Croteama.

Podaci su preuzeti s FFA foruma iz sljedećih tema, a ovim putem pozivamo sve čitatelje na registraciju i sudjelovanje:

FFA Forum

Dojmovi forumaša

19Marksman89

Battlefield 1 - Multiplayer je doveden u red i vrti se kao podmazan. Ekipa u platoonu je aktivna, ima nas skoro za 2 squada uvijek.
Alien Isolation - Počinjem večeras, headset na glavi, sam u sobi. Nek se bog smiluje!

Nenad_97

Uncharted 4 - Trenutno se igra Uncharted 4. Došao sam do 13. chaptera. Oduševljen sam. Predivna avantura u rangu najboljih Indiana Jones filmova.

ThaUrban

World of Final Fantasy - Konačno nastavio, dobio dns XG-a, odlična borba, osobno druga po težini, prvi je Adamantoise. Baš zbog toga volim taktičke RPG igre, radi razmišljanja kaj će enemy sad napraviti, hoće li me spaliti ili ću preživjeti, a pogotovo je to napeto kad uletiš u borbu nepripremljen!

Nexus

Batman: Telltale Series - Prvi put da sam Telltale igru odigrao i sve dovršio. Stvarno odlično. Radnja jako dobra. Tehnički igra nije baš bajna jer mi se srušila 4-5 puta na PS4. Isto tako, frame rate nije bajan, ali pošto igra nema gameplay onda nije toliko grozno, ali rušenja igre se ne smiju dešavati.

Veigue
2017 Sij 03 02:24:55 PM
Ljudi vole Ostalo!  :D
Ulogiraj se da bi komentirao.