Pregled Super Bowl spotova – povratak Jasona Bournea

50. Super Bowl je iza nas, a osim sporta donio nam je, kao i uvijek, brdo zabavnog sadržaja, uključujući i spotove za dugo očekivane filmove.

Napisao  Ponedjeljak, 08 Veljača 2016

Spiritualni nastavak „Cloverfielda“, „10 Cloverfield Lane“ nedavno je najavljen kao iz vedra neba, a fanovi su ostali oduševljeni. Danas smo dobili još malo informacija iz kratkog spota.

Deadpool nam u kina dolazi ovaj tjedan, a još jednom prije toga podsjetio nas je zašto se svi toliko radujemo filmu. Vrijedi reći kako su i prve recenzije vrlo pozitivne, a ostalo nam je još samo tri dana prije nego što ćemo se u to moći uvjeriti i sami.

„X-Men: Apocalypse“ još nam je jednom pokazao kako možemo očekivati brdo akcije i razaranja u filmu, a sve što smo dosad vidjeli govori nam kako ćemo gledati još jedan odličan X-Men film.

„Teenage Mutant Ninja Turtles 2“ označava još jedan povratak svima nam dragih likova, a vidjet ćemo i može li film ostvariti bolji uspjeh nego prvi nastavak. Spot pokazuje dozu humora koju uvijek možemo očekivati od njih, nadamo se da će i sam film biti dobar.

„Independence Day: Resurgence“ još jednom cilja na američki patriotizam, a osim toga vidjeli smo, veliku dozu apokalipse, mnogo razaranja i CGI-a… ništa novo u ovom filmu.

Uskoro nas čeka i dugoočekivani okršaj između Captaina Americe i Iron Mana koji ćemo gledati u "Civil Waru". Super Bowl spot još nam je malo povećao hype, ali i prikazao mnoge likove u akciji.

Jason Bourne izgleda brutalnije no ikad, a izgleda kako je i Matt Damon jedva čekao da se vrati u ulogu koja mu je obilježila karijeru. Damon je još uvijek u izvrsnoj formi, a izgleda kako je ostalo još ljudi s kojima se treba obračunati. Možemo samo reći kako ne bismo htjeli biti u njihovoj koži.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.