Film Dead Rising dobiva nastavak

Zombija na malim ekranima nikad dovoljno.

Napisao  Petak, 19 Veljača 2016

Sjećate se prošlogodišnjeg Dead Rising: Watchtower filma? Ni ja, makar ga imam želju pogledati. Ipak sam odigrao tri Dead Rising igre. Film i nije toliko razvikan, jer em je trashy kategorija, em je preskočio kino premijeru u korist servisa za digitalnu distribuciju video uradaka. Filmska kompanija Legendary Digital Media (Godzilla, predstojeći Warcraft film) upravo je najavila početak produkcije za nastavak pod imenom Dead Rising: Endgame. dakle, prvi je ostvario sasvim prihvatljivu gledanost, dalo bi se zaključiti. Kao i Dead Rising: Watchtower, Endgame će debitirati na Sonyjevom video servisu Crakle. Izlazak filma se očekuje ovog ljeta.

Jesse Metcalfe vraća se u ulogu Chase Carter, novinara istraživača koji je poslan u zombijima inficiranu zonu zvanu East Mission.  Od poznatijih zvijezda ovaj put se ekipi pridružuje Billy Zane (Titanic). Režiju preuzima Pat Williams (Cotinuum), dok se scenarij ponovno pripisuje Timu Carteru i Michaelu Ferrisu (Terminator Salvation). Što reći nego jedva čekam(o)!

Garrus_V
2016 Velj 19 05:02:42 PM
priznajem, gledao sam watchtower, film je srot teski ali jbmu uzivao sam u njemu. mislim da necu preskociti ni ovaj endgame.

dead rising 3 mi je bas jedan od iznenadjenja ove generacije, strasno malo sam ocekivao a poprilicno sam se zabavio igrajuci ga.
Ulogiraj se da bi komentirao.