Elba i McConaughey predvode glumačku ekipu za The Dark Tower Stephena Kinga

Dugoočekivana filmska adaptacija epskog fantazijskog romana Stephen Kinga „The Dark Tower“ je i službeno potvrđena, ni manje ni više nego od samog autora romana.

Napisao  Utorak, 01 Ožujak 2016

Iako se već mjesecima špekulira o tome da će Idris Elba i Matthew McConaughey biti u filmu, ovo je prva službena potvrda za to. Stephen King je upravo to potvrdio na Twitteru. Elba bi trebao preuzeti ulogu revolveraša Rolanda Deschaina, dok bi McConaughey trebao utjeloviti Waltera Padicka, odnosno „Man in Black“, demonskog čarobnjaka koji će biti glavni zlikovac.

Film je dosad prošao trnovit razvojni put, da bi naposljetku završio u rukama Sonyja. Čak je i King bio skeptičan oko budućnosti film(ova) s obzirom da dosad i nije bilo nekog interesa za adaptaciju istih, a romane je počeo pisati još kao student. „Oduševljen sam i pomalo iznenađen što je film u predprodukciji“, izjavio je Stephen King.

The Dark Tower je serijal od osam romana, napisanih u razdoblju između 1982. i 2012. U romanima se izmjenjuju vestern teme s hororom, znanstvenom fantastikom i fantastikom. Postoje i ozbiljni planovi da ovaj film postane prvi dio franšize. Nadajmo se da će biti dovoljno kvalitetan i uspješan na kino blagajnama kako bi se to i ostvarilo.

CroZac_Drake
2016 Ožu 01 11:04:38 PM
Samo da još nađu dobrog režisera i imaju veliki potencijal za odličan film.
Zero
2016 Ožu 01 11:27:48 PM
Nikolaj Arcel (redatelj A Royal Affair) je redatelj, zaboravih napisati. Ako je za suditi prema njegovom profilu, dosad se puno više dokazao kao pisac scenarija nego kao redatelj, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će ovo ispasti. Lako moguće da mu je ovo najveći izazov dosad.
CroZac_Drake
2016 Ožu 02 04:05:31 PM
Da, moram priznat da nisam gledao ni jedan mu film, a vidim da je zadnjeg režirao još 2012.
Al Danci su dobri, mislim da će dobro film ispast.
Ulogiraj se da bi komentirao.