Čekanju je kraj, stigao trailer za šestu sezonu Game of Thronesa

Napokon smo i to dočekali, prvi trailer je tu.

Napisao  Utorak, 08 Ožujak 2016

Nakon dugog čekanja dobili smo prvi trailer za šestu sezonu „Game of Thronesa“. Mnogo je toga prikazano, ali nismo dobili nikakve veće spojlere što je svakako pohvalno. Podsjetimo se, šesta sezona biti će prva koja neće biti temeljena na književnom predlošku Georgea R.R. Martina tako da će ponuditi novosti i za čitače dosada izašlih knjiga.

Mnogo se poznatih lica pojavljuje u traileru, a govori se i o sudbini Jona Snowa. Upravo je ona jedna od stvari koja najviše nateže moždane stanice fanova, a unatoč brojnim potvrdama kako je Jon stvarno mrtav, fanovi i dalje vjeruju kako ćemo vidjeti nastavak njegove priče.

Sezona će kao i svaka dosad imati 10 epizoda, a prva nas očekuje 24. travnja.

Bit ćemo kratki i ostaviti vas da uživate u samom traileru:

Solid Snake
2016 Ožu 08 10:56:33 PM
[webm]http://s1.webmshare.com/44Vn0.webm[/webm]
CroZac_Drake
2016 Ožu 08 10:58:16 PM
a u k...

full spreman. :D

...

My-reaction-watching-my-hot-neighbour-run-naked-every-morning-when-she-gets-ready-Stephen-Colbert-creepy-smile.gif

Reakcija tokom gledanja.
Fox
2016 Ožu 10 10:44:29 AM
Uff, brutalan je trailer. Pročitao sam sve knjige pa sam bio malo podvojen oko toga hoću li čekati da iziđe šesta knjiga da je pročitam prije nego pogledam novu sezonu, ali vidjevši ovo i poznavajući dedinu ažurnost mislim da je dvojba upravo riješena. Da ne pričam da me herc skoro strefio kad sam prije koji dan pročitao da je umro George Martin - možda je ružno reći, ali pao mi je kamen sa srca kad sam skužio da se radi ''samo'' o producentu Beatlesa. :D
Ulogiraj se da bi komentirao.