Harrison Ford i Steven Spielberg u Indiani Jones 5!

Film nam dolazi u srpnju 2019.

Napisao  Utorak, 15 Ožujak 2016

Kako mnoge stranice navode, Disney je danas potvrdio da nam dolazi novi nastavak kultnog serijala Indiana Jones. To je filmski serijal koji dan-danas drži posebno mjesto u srcima mnogih obožavatelja, a naslovni junak je nekoliko puta odabran kao najbolji filmski junak ikada. Ovaj serijal je inspirirao i jedan od najboljih PS serijala – Uncharted, sa svojom kombinacijom avanture, akcije, humora, misterije te nadnaravnih elemenata. Fanovi su obožavali prva tri dijela, dok je posljednji, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ostavio gorak okus kod mnogih. Nadamo se da će ovaj nastavak ispraviti sve greške i vratiti serijal na putove stare slave.

O filmu se trenutno ne zna puno. Potvrđeno je da se na mjesto redatelja vraća Spielberg; vraća se i Indiana himself – Harrison Ford, a premijera je zakazana za 19. srpnja 2019. Ne spominju se George Lucas, kao ni Shia "just do it" LaBeouf, tako da će sada početi špekulacije o mogućem zapletu i ostatku glumačke postave. Već neko vrijeme se spominje sveprisutni Chris Pratt kao mogući nasljednik, pa ćemo vidjeti kako će situacija razvijati. Disney je već neko vrijeme govorio kako planira nove nastavke ovog serijala, ali su se prvo htjeli kvalitetno posvetiti Star Wars serijalu.

Ako je suditi po trudu koji je uložen u The Force Awakens s kojim je većina oduševljena (iako neki nisu bili zadovoljni zbog osjećaja reciklaže, no trud i ljubav se vide), imamo razloga za brojati dane do premijere!

CroZac_Drake
2016 Ožu 15 07:44:50 PM
Chris Pratt je većini ljudi favorit, ali ne znam koliko je to ostvarivo s obzirom da je glavna faca Jurassic Parka, još jedne Disneyeve franšize koja je trenutno u tijeku.
Ulogiraj se da bi komentirao.