Prvi pogled na Doctora Strangea

U Marvelovoj „tvornici“ filmova ovog nam puta pripremaju nešto drugačije.

Napisao  Srijeda, 13 Travanj 2016

Doctor Strange, novi Marvelov lik koji je pronašao svoj put do velikih ekrana dobio je i svoj prvi teaser trailer. Dobili smo manji dio pozadinske priče iza samog lika i vidjeli kako nas očekuje origin story koji će se pobrinuti da upozna širu publiku s ovim relativno nepoznatim likom.

Ovoga puta Marvel se odlučio za nešto malo drugačije od ostalih filmova, a trailer dosta podsjeća na Nolanov „Inception“. Još nije poznato koliko će film biti povezan s Avengersima, ali sigurno nas očekuje nekoliko poveznica zbog nekih stvari koje su vezane za lik Doctora Strangea, a koje igraju ulogu u trenutnoj priči Avengersa.

U filmu nas očekuje doza mističnog i magičnog, a bit će zanimljivo vidjeti kako će režiser Scott Derrickson, poznat po svom radu na hororima „Sinister“ i „Deliver Us from Evil“ prenijeti sve to na ekran. Glumačku postavu čine mnoge zvijezde poput Rachel McAdams, Madsa Mikkelsena, Tilde Swinton, Chiwetela Ejiofora i Benedicta Cumberbatcha koji tumači glavnu ulogu Doctora Strangea.

Doctor Strange prvi se put pojavio u stripovima sad već davne 1963. u 110. broju Strange Talesa, a do danas je dobio mnoge standalone stripove i postao jedan od većih likova. Kreator lika je Steve Ditko koji radi i na filmu.

Film nas u kinima očekuje početkom studenog, točnije 4. studenoga 2016. godine.

iGameR
2016 Tra 13 08:30:37 PM
Film izgleda zanimljivo, ali... toliko puta, posebno u zadnje vrijeme, sam odgledao film zbog trailera a onda ostao razocaran :)
Ulogiraj se da bi komentirao.