Game of Thrones mogao bi uskoro završiti

Izgleda kako ćemo u seriji moći uživati još samo nekoliko godina.

Napisao  Petak, 15 Travanj 2016

Kreatori serije, David Benioff i D.B. Weiss u razgovoru s portalom Variety otkrili su kako nakon šeste sezone planiraju snimiti još samo 13 epizoda serije. Od toga bi sedam epizoda činilo sedmu sezonu, a ostalih šest posljednju, osmu sezonu.

„Mislim kako nam preostaje zadnjih 13 epizoda nakon ove (6.) sezone. Krećemo u posljednji krug. Još uvijek ništa nije sigurno, ali takvi su nam planovi“ rekao je Benioff.

Drugi izvori, kako Variety saznaje, govore kako te brojke možda i nisu točne, ali velika je vjerojatnost da će iduće sezone biti kraće od standardnih deset epizoda.

Benioff i Weiss kažu kako će im smanjivanje broja epizoda omogućiti da posvete više vremena svakoj epizodi. „Da bi ispunili očekivanja gledatelja ne možemo raditi deset epizoda u vremenskom okviru kojeg imamo“.

Glavni ljudi iz HBO-a zasada su rekli kako dogovora još nema, a bit će zanimljivo vidjeti kako će se cijela priča rasplesti obzirom da je „Game of Thrones“ zlatna koka za njih.

Šesta sezona dolazi za samo devet dana, 24.travnja.

Deadwalker
2016 Tra 15 05:12:08 PM
Ovo je dobra vijest.
Već sam rekao negdje na forumu kako serija žudi za poštenim raspletom tako da mi je drago vidjeti da će isti krenuti s ovom sezonom.
Dark Indigo
2016 Tra 15 06:12:22 PM
Kad Martin kaže da je gotovo onda je gotovo...:D
Dom
2016 Tra 15 06:59:22 PM
Quote:

Kad Martin kaže da je gotovo onda je gotovo...:D


Kao serija ima veze sa martinom lmao...
Chono7
2016 Tra 15 07:51:15 PM
Serija je odavno postala sranje. Nazalost..
Zero
2016 Tra 15 07:55:34 PM
Quote:

Kad Martin kaže da je gotovo onda je gotovo...:D


Ne, ni blizu. Martin zapravo nema nikakvu slobodu što će autori serije napraviti u istoj, i koliko će je prilagoditi formatu serije. Također, bila je i vijest o tome da im je zapravo rekao kako serijal A Song of Ice and Fire završava i to čisto iz razloga da se zadrži kolika-tolika podudarnost s književnim predloškom u slučaju da Martin umre (ipak je već u poznim godinama) i ostatak romana ne izađe, barem ne u onoj formi kako je on zamislio. Post mortem je izvjesno da će izaći i ono što ne objavi za života, ali to je druga priča...kao što inače bude s slavnim piscima tipa Tolkien.
Chono7
2016 Tra 15 07:58:29 PM
Knjige su bila savrsena podloga za odlicnu seriju. Ovo sada je cisto rastezanje i nepotrebna teznja prema atraktivnosti. Po meni jako lose i 4. sezonu jednostavno nisam mogao dovrsiti.
Ulogiraj se da bi komentirao.