Novi trailer za Guardianse ima i opakog medvjeda

Kombinirani uspjeh Marvelovih filmova mjeri se u milijardama. Stoga nije čudno da i ruska filmska industrija pokušava replicirati taj uspjeh, ali s vlastitim superherojima i simbolikom.

Napisao  Nedjelja, 17 Travanj 2016
Tako umjesto kapetana Amerike s metalnim štitom ovdje imate velikog mutiranog medvjeda s mitraljezom na leđima. Vidite razliku? Ni mi! Ok, šalu na stranu, Guardiansi ili Zashchitniki izgleda uopće neće mnogo zaostajati za visokobudžetnim filmovima kada su specijalni efekti u pitanju.

Radnja se odvija tijekom Hladnog rata, gdje skupina genetski poboljšanih pojedinaca iz raznih dijelova Sovjetskih republika nastoji obraniti sve što je dobro u borbi protiv natprirodnih sila koje prijete svijetu i tada neraspadnutom Sovjetskom Savezu. Dakle, očekuje nas vjerojatno još jedan klišej od priče i upitna zanimljivost likova koji nisu dio niti Marvelove, niti DC-ove produkcije. No opet, ponovno se vraćamo na specijalne efekte. Guardians izlaze početkom 2017. godine u Rusiji. Nadajmo se da će digitalna verzija stići ubrzo i u ostatak svijeta.

CroZac_Drake
2016 Tra 17 08:02:06 PM
Ovo će se morat pogledat.
Ulogiraj se da bi komentirao.