Najavljen datum snimanja nove Star Trek serije, u planu i novi film

Star Trek filmovi su postigli velik uspjeh na kino blagajnama tijekom zadnjih par godina, no prošlo je više od deset godina od zadnje Star Trek serije. Uskoro se i tome bliži kraj jer snimanje nove serije počinje ove jeseni.

Napisao  Utorak, 03 Svibanj 2016

Vijest o ovome potvrdili su iz CBS-a, producentske kuće odgovorne za novu seriju. Snimanje će odvijati u Kanadi, dok će projekt režirati Bryan Fuller (Hannibal) i Alex Kurtzman (jedan od pisaca scenarija za zadnja dva Star Trek filma). Premijerno emitiranje očekuje se na CBS-ovom kanalu, dok će daljnje epizode kasnije biti trenutačno dostupne i na njihovom digitalnom servisu All Access.

Posljednja Star Trek serija je bila Star Trek: Enterprise (emitiranje od 2001. do 2005. godine). Također, iz sestrinska tvrtke Paramount Pictures registrirali su i domenu za Star Trek 4, što znači da će nakon skorašnjeg trećeg ST filma u novijoj povijesti vjerojatno uslijediti i produkcija četvrtog. Izlazak trećeg ST filma punog imena Star Trek Beyond očekuje se 22. srpnja ove godine.

Fenix
2016 Svi 04 11:14:07 AM
Jeli se barem okvirno zna u koje doba će biti smještena serija? Iako su mi dragi Kirk, Spock i ekipa iz zadnjih filmova, ja bi ovaj put nesto novo. Nadam se i da ce produkcija bit na razini.
Zero
2016 Svi 04 03:07:25 PM
Nema informacija, poznato je samo da serija neće imati veze s filmom ST Beyond i ekipom koja radi na filmovima (makar i dalje nema popisa glumačke ekipe). Bryan Fuller je inače počeo karijeru pišući scenarij za Star Trek: Deep Space Nine i Star Trek: Voyager, pa bi to trebao biti neki jamac kvalitete i dosljednosti seriji. Tu je i Nicholas Meyer (pisac za Star Trek II: The Wrath of Khan i Star Trek VI: The Undiscovered Country) kao pomoćnik.

Zanimljivo da se ekipi pridružio i sin kreatora ST-a Rod Roddenberry, kao izvršni producent. Nadajmo se da važi ona stara "kakav otac, takav sin" i da je serija ponovno na uzlaznoj putanji. Ogromnu početnu bazu fanova imaju i uvijek su imali.
fatamorgana
2016 Svi 04 04:08:36 PM
Ajd drzim fige da bude dobra serija

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Ulogiraj se da bi komentirao.