Dobili smo novog Hana Soloa

Nakon dugog procesa, Alden Ehrenreich izabran je za ulogu Hana Soloa u budućem spin-offu.

Napisao  Petak, 06 Svibanj 2016

The Wrap prenosi kako im mnogi izvori na visokim pozicijama potvrđuju ovu priču, a i na iMDB stranici glumca vijest je potvrđena. Glumac najpoznatiji po svojoj nedavnoj ulozi u filmu braće Coen, „Hail Caesar!“, tako će naslijediti legendarnu ulogu Harrisona Forda.

Film će režirati Phil Lord i Christopher Miller („The Lego Movie“, „21 Jump Street“, „22 Jump Street“) po scenariju Lawrencea i Jona Kasdana od kojih je prvi bio pisac na petoj i šestoj epizodi originalne trilogije.

Sam plot još uvijek je nepoznat, ali znamo kako će biti origin story gdje ćemo pratiti lik Soloa prije događaja originalne trilogije. Chewbacca će igrati jednu od ključnih uloga, a moguće je i pojavljivanje Bobbe Fetta. Postoji i mogućnost da novog Hana vidimo u nekoj cameo ulozi u nadolazećem filmu „Rogue One: A Star Wars Story“, ali šanse za to nisu prevelike.

U svakom slučaju, sigurni smo kako će ovim castingom navući mnogo ljutitih fanova, ali mi ćemo pričekati sam film prije nego sudimo. Za sada datum izlaska nije poznat, okvirno se očekuje u 2018. godini.

bojanic10redarmy
2016 Svi 06 11:18:15 AM
Dobar izbor. Možda bude i mladi Indiana hehheheh
Ulogiraj se da bi komentirao.