Novi detalji o rebootu Mumije

Kako vrijeme odmiče, dobivamo sve više detalja o rebootu trilogije koja je započela 1999.

Napisao  Nedjelja, 08 Svibanj 2016

Zadnjih nekoliko dana nagađalo se kako će se Russel Crowe pridružiti Tomu Cruiseu u novoj iteraciji priče o mumijama, a sad je to i sam glumac potvrdio u razgovoru s Colliderom te nadodao pokoji detalj.

„Da, glumit ću u filmu. Glumit ću dr. Henryja Jekylla. Vrlo je zanimljivo što će napraviti s filmom. Razgovarao sam nekoliko puta s režiserom (Alex Kurtzman)… Dok smo razgovarali iznio sam mu par ideja koje je prihvatio… Fantastično je kako su sve prenijeli u suvremeni svijet i vidjeti kako se likovi i njihove priče isprepliću jedni s drugima.“

Na upit o tome kakav će film biti u odnosu na trilogiju s Brendanom Fraserom, Crowe je rekao kako je ovaj film napravljen da „nas uplaši“. Time je dao i naznaku kako nas očekuje nešto strašniji film nego oni iz posljednje trilogije koji su bili više u žanru akcijske avanture.

Osim Crowea i Cruisea u filmu će se pojaviti Jake Johnson (New Girl), Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Courtney B. Vance (American Crime Story) i Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service). Režira već spomenuti Alex Kurtzman koji dosada ima jedan veći film iza sebe, „People Like Us“, a scenarij potpisuje Jon Spaihts (Prometheus).

Film se u kinima očekuje 9. lipnja 2017.

 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.