Nathan Drake ponovo u akciji

Ovoga puta u obliku kratkog filma.

Napisao  Utorak, 24 Svibanj 2016

IRON HORSE CINEMA, YouTube kanal koji radi indie fan filmove bazirane na video igrama ponudio nam je svoj pogled na priču Nathana Drakea u vidu kratkog filma koji priča neispričanu avanturu. Iako je film star već više od godinu dana, smješten je nakon Uncharteda 4, ali nije dio canon priče stoga nemate razloga strahovati u slučaju da još niste završili posljednju Naughty Dogovu avanturu.

Razlog zbog kojeg tek sad pišemo o ovome je jer smo film otkrili tek sad, a i igra je nedavno izašla pa je sve još prilično svježe.

Ime filma je „Uncharted: Whence the Devil Came“, a prati Nathana koji živi obiteljskim životom bez većih briga (nešto kao i plot Uncharteda 4) sve dok ne dođe Sully i povuče ga nazad za jedan posao. U filmu možemo vidjeti i scenu pljačke koja je odrađena prilično dobro obzirom na produkciju i uvjete u kojima je film sniman. Valja i pohvaliti činjenicu kako glumci izgledaju prilično slično likovima iz igri, a vidi se da su posvetili vrijeme igri jer neke linije i ekspresije preuzete su direktno iz iste.

Na kanalu osim ovoga možete vidjeti i "The Last of Us" fan filmove koji imaju nekoliko dijelova.

Da ne duljimo, pogledajte film sami i prosudite:

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.