Prvi X-Men na malim ekranima

Potvrđeno je kako nas čeka serija o Legionu na malim ekranima.

Napisao  Srijeda, 01 Lipanj 2016

Kako prenosi The Hollywood Reporter televizijska kuća FX odlučila je otkupiti prava na seriju „Legion“ nakon što su ostali oduševljeni pilot epizodom. Da stvar bude još bolja za cjelokupnu je seriju zaslužan Noah Hawley koji se uhvatio režiranja i pisanja scenarija za svih osam epizoda koliko nas očekuje u prvoj sezoni. Hawley je čovjek koji stoji iza reboota Farga za male ekrane koji se također prikazuje na FX-u.

Legion, pravog imena David Haller je lik kojeg od malena muče problemi s mentalnim zdravljem, a u jednom trenutku dijagnosticirana mu je shizofrenija. Nakon brojnih posjeta mentalnim ustanovama i susreta s jednim od pacijenta dolazi do saznanja kako su glasovi u njegovoj glavi možda oni od stvarnih osoba. Ako ste gledali X-Men filmove ovo će vam možda zazvučati poznato, a to je vjerojatno zbog činjenice da je lik Legiona u stripu sin velikog Charlesa Xaviera.

Sam lik u stripovima je neka vrsta antiheroja, a zanimljivo je kako zbog poremećaja ličnosti svaku od njegovih moći kontrolira jedna od njegovih persona.

Dan Stevens, najpoznatiji po ulozi u seriji „Downton Abbey“ glumit će Hallera (Legiona), a osim njega gledat ćemo i Aubrey Plazu („Parks and Recreation“) u ulozi njegove prijateljice. Jean Smart naći će se u ulozi terapeutkinje, a Rachel Keller („Fargo“) navodno će glumiti lik koji će biti kombinacija Rogue i Spyke.

Još jedna činjenica koja nas veseli je da su se među producente ugurali Bryan Singer i Simon Kinberg koji nas već godinama uveseljavaju X-Men filmovima, a da stvar bude još bolje seriju gledamo možda već ove godine. 

S1r1uS
2016 Lip 02 10:48:59 PM
Trebalo bi biti zanimljivo...
Ulogiraj se da bi komentirao.