Nastavak Pasije u planovima

Nastavak priče o Isusu Kristu i njegovu uskrsnuću mogli bi gledati uskoro.

Napisao  Subota, 11 Lipanj 2016

Već se neko vrijeme šuška oko mogućeg nastavka „Pasije“, a ovih smo dana dobili konačnu potvrdu kako se na filmu radi. Scenarist Randall Wallace („Braveheart“) za The Hollywood Reporter potvrdio je kako je započeo rad na scenariju rekavši pri tome kako je postalo preteško držati projekt skrivenim.

Mel Gibson će se po svemu sudeći vratiti u režisersku stolicu, a film bi bio direktni nastavak na Pasiju i pratio bi priču o uskrsnuću Isusa Krista. Wallace je izjavio kako se ne bi upuštali u ovakav projekt da podrška kršćanske zajednice nije toliko velika. Također je rekao „kako je oduvijek htio ispričati ovu priču“. Inače Wallace je magistrirao teologiju, a kaže kako mu je upravo uskrsnuće bila specijalnost.

Još od daleke 2004. godine kad je original izašao producenti su htjeli nastavak, a kako i ne bi kad je film postao najuspješnijim nezavisnim filmom ikad nakon što je zaradio 612 milijuna $ na uloženih 30… rekord do danas nije skinut, a hoće li nastavak uspjeti u tome predstoji nam vidjeti. Iako ako je suditi po uspjehu originala sumnjamo da će velike producentske kuće izostaviti svoje prste iz nastavka. 

Banx
2016 Lip 11 12:53:55 PM
Može
Ulogiraj se da bi komentirao.