Čeka li nas konačno prava priča iza 2Paca i njegovog života

„All Eyez On Me“, biografski film o prerano preminulom Tupacu Shakuru dobio je svoj prvi trailer na dan kad bi on proslavio svoj 45. rođendan.

Napisao  Nedjelja, 19 Lipanj 2016

Nakon prošlogodišnje uspješnice „Straight Outta Compton“ porasla su i očekivanja za biografske filmove ovakvog tipa. Ovoga puta u pitanju je ipak nešto „teža“ i poznatija priča, ona o sad već legendarnom reperu 2Pacu, oko kojeg se još uvijek vode polemike, kako one vezane za njegov život i karijeru, tako i one vezane za njegovu smrt.

Po mnogima najbolji ili barem jedan od najboljih svih vremena u svom području, 2Pac je već za života ostvario ogromnu karijeru, a nakon smrti njegova je slava samo nastavila rasti. Broj hitova koje znaju i ljudi koji inače ne slušaju takvu vrstu glazbe uistinu je velik. Sam film upravo je dobio ime po možda i najpoznatijem mu albumu „All Eyez On Me“ s kojeg su proizašli veliki hitovi poput pjesme „California Love“ koju je snimio u suradnji s Dr. Dreom. Upravo smo taj dio vidjeli i u filmu „Straight Outta Compton“ gdje je 2Paca glumio mladi Marc Rose.

Za ovaj film pronađen je novi glumac, Demetrius Shipp Jr., za kojeg moramo priznati kako izgleda gotovo identično kao 2Pac. Osim njega u filmu će se pojaviti Kat Graham kao Jada Pinkett, a pojačanje glumačkoj postavi pružit će i zvijezde TWD-a, Danai Gurira i Lauren Cohan.

Film će pratiti život Tupaca od mladih dana i probijanja na rap scenu pa sve do njegove tragične smrti 1996. godine.

Za režiju je zadužen Benny Boom, a scenarij potpisuju Ed Gonzalez i Jeremy Haft. Upravo su to područja koja nas malo brinu oko samog filma jer ni jedan od njih troje dosada nije radio na većem projektu. U svakom slučaju držimo fige da dobijemo film vjeran i dostojan priči Tupaca Shakura.

 

Datum izlaska predviđen je za 11. studenog ove godine.

gunner
2016 Lip 19 12:22:26 PM
Tupac je bio multitalent.
Sto je sve covik postigao u 25 godina zivota, cudo.
Dom
2016 Lip 19 12:54:38 PM
Ja bi više volio jedan kvalitetan film o njegovom i B.I.G.-evom ubojstvu. Tu ima materjala i likova(suge knight ,puffy,snoop etc) za složit izvrsta film. Steta kaj se to nikad nece desit jer bi istina isplivala na vidjelo.
danex83
2016 Lip 19 01:19:58 PM
Neka bude na razini,bigijevog,fiftijevog i nwa,ja zadovoljan..R U STILL DOWN?
ThaUrban
2016 Lip 19 02:21:10 PM
Bilo je očito nakon uspjeha Straight Outta Compton filma da će sad biti još takvih filmova. Neka.
Dom
2016 Lip 19 03:34:22 PM
SOC je baš dobar film ,a bome ni fiftijev nije loš...ak bude tak bilo bu super.
gunner
2016 Lip 19 04:06:44 PM
Ne svidja mi se nekako kad zamislim da netko glumi Tupaca..
Sigurno se moze napravit odlican film neovisno o tome, to je samo moje misljenje, ali nekako mi nije..
Ressurection mi je dobar, fora je snimljen.
To je dokumetarac ali svakako je dobar.
Dabar1985 (guest)
2016 Lip 19 07:29:25 PM
Cool, jedva cekam vidjeti kako ce to izgledati 😎
CroZac_Drake
2016 Lip 20 12:06:02 AM
Kad pričate o fiftijevom, mislite na ovaj?

http://www.imdb.com/title/tt0430308/
ThaUrban
2016 Srp 27 04:31:31 PM
Yup CroZac, that is the one. :P
danex83
2016 Ruj 14 12:27:23 AM
https://www.youtube.com/watch?v=3ZlXHAbX3TY na godišnjicu smrti dobili smo novi trailer
CroZac_Drake
2016 Ruj 14 05:04:28 PM
Odličan trailer... jedan od boljih u zadnje vrijeme.
Raziel
2016 Ruj 14 05:40:18 PM
Jedino mi je malo redatelj nepoznanica, jer kako vidim nema neku filmsku prošlost.
Doduše budžet je zaista zadovljavajući, još kad skontam da je toliki budžet imao i Straight Outta Compton, a ispao filmčina, zasigurno se radujem i ovom naslovu.

Potrefili su i glumca, mogu reći da ima barem 80% sličnosti Amaru.

Jedva čekam :)
Pravednik
2016 Ruj 14 08:39:39 PM
To o pravoj istini zaboravite.

Ako ste fanovi pjesama onda ok, po tome ga pamtite.
Tu je ok lik.

Sve ostalo pustite i shvatite da je lik bio kriminalac, kad radis za tu stranu
tako i zavrsis.
Nema tu van, ovo ono.
Sviđalo se to vama ili ne.

Na ekranizaciji biografije daju se zaraditi masne pare, ocekujte veliku cenzuru.
Sigurno nece prikazati pravu stranu, poput umorstava, drogiranja, sodomiziranja,
opcenito sve karakteristike podzemlja.

Danas je svaki reper ukljucen u neku vrstu bande i mafije, boja koze nema veze.
Talenti jesu ali to je paravan.

Slicno kao s danasnjim mafijasima kod nas.
Gdje ti firma sluzi kao praonica nelegalno stecenog novca.


Drugo, dal je umorstvo bilo lazno, dal ga je murja ubila ili njegovi suparnici mi nikad necemo
i nesmijemo saznati.
Ukoliko je zbilja bio ubijen ti podaci postoje jer forenzika jasno pokazuje.
Cudno je samo da nema kvalitetnih svjedoka, svima je mutno i nitko ne specificira u detalje.
Sve sto se dobilo od policajaca, doktora i pjesaka su kratki i jasni politicki odgovori.
danex83
2016 Ruj 14 08:51:11 PM
O cem ti trabunjas?reperi u bandama?izdavackim bandama?
gunner
2016 Ruj 16 03:45:43 PM
Strava je trailer.
Iako mi se cini da je naglasak na njegovoj agresivnoj strani..
Tupac je bio toliko svestran i zanimljiv lik da bi mi bilo zao da pokazu samo brutalnost.

danex83
2017 Velj 15 02:38:19 PM
trailer #2
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uFttQtY_AVM[/youtube]
Ulogiraj se da bi komentirao.

AKTUALNO

  • 1