Kako će se sin Ridleya Scotta snaći iza kamere?

Saznat ćemo u filmu „Morgan“.

Napisao  Utorak, 28 Lipanj 2016

„Morgan“, debitantski film Lukea Scotta, sina Ridleyja Scotta izgleda kao nešto što bi upravo njegov otac režirao. „Morgan“ je još jedan film koji će se pozabaviti umjetnom inteligencijom, a gledajući trailer najlakše bi ga opisali kao kombinaciju „Ex Machine“ i „Lucy“. Ako ste gledali te filmove ili bar čitali njihov plot znate što otprilike možete očekivati u ovom filmu, ali za neki veći sud ipak ćemo morati pričekati dolazak samog filma.

Očigledno je kako se u filmovima s AI-em teško odvojiti od činjenice da se on u nekom trenutku odmetne, a izgleda kako ni ovaj nije iznimka.

Luke Scott za svoj je film prikupio odličnu glumačku postavu predvođenu Kate Marom, Rose Leslie, Boydom Holbrookom, Jennifer Jason Leigh, Rose Leslie, Paulom Giamattijem, Tobyjem Jonesom, a ulogu Morgan preuzela je Anna Taylor-Joy, najpoznatija po ulozi u filmu „The Witch“.

Scenarij potpisuje Seth W. Owen kojem je ovo jedan od prvih projekata, a Ridley Scott će biti producent. Sam film nas očekuje 2. rujna ove godine, a bit će zanimljivo vidjeti ima li Luke Scott režisersku magiju svog oca u sebi.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.