Zavirite u tajne američkog bratstva

Film koji donosi okrutnu stranu američkih bratstva.

Napisao  Subota, 09 Srpanj 2016

„Goat“, još jedan film smješten na kampus američkog faksa ipak obećava nešto drugačije od filmova slične tematike. I dok su obično takvi filmovi over the top komedije ispunjene alkoholom, drogom i seksom ovaj film uz to ponudit će nam uvid u mračnu stranu takvih skupina.

Poznato je kako za ulazak u bratstvo članovi često prolaze kroz vrlo okrutan proces inicijacije, a upravo je to ono na što će se ovaj film orijentirati. Kroz film bratstvo će testirati one koji su se odlučili pristupiti mu, a vidjet ćemo i sve brutalne načine na koje to čine.

Film je naveden isključivo kao drama, a scenarij su napisali David Gordon Green („Pineapple Express“), Mike Roberts i Andrew Neel (ujedno i režiser) po memoarima Brada Landa što će reći da u priči ima istine.

Glavne zvijezde filma su James Franco i Nick Jonas, dok je ostatak postave sastavljen od relativno nepoznatih imena.

Film je već imao izlet na nekoliko festivala uključujući Sundance i Berlin film festival na kojima je prošao vrlo dobro, što nam samo daje još više nade.

Film se očekuje 23. rujna ove godine, a dotad pogledajte prvi trailer.

ThaUrban
2016 Srp 09 12:34:55 PM
Znači ne da bi odjebo bratstvo nego bi se borio protiv toga. Baš ću pogledat film, ali vjerujem da će mi film biti smeće radi glupih amera i tih njihovih brija. Daj neka mi netko objasni koliki kreten moraš biti za takvo nešto? Fuck y'all, riding solo.
Ulogiraj se da bi komentirao.