Novo u kinima | Ćaća se vraća

Povratak legende i obrada starog klasika predvode ponudu.

Napisao  Četvrtak, 28 Srpanj 2016

Jason Bourne is back! Nakon devet godina Matt Damon pojavit će se ponovno u ulozi koja ga je proslavila, a svime će dirigirati Paul Greengrass, redatelj prethodna dva filma o Bourneu u kojima se pojavio Matt Damon. Očekuje nas brdo akcije, ali i nastavak priče o jednom od najpoznatijih agenata u povijesti filma.

Osim Damona u filmu će se pojaviti Tommy Lee Jones, Alicia Vikander, veteranka serijala Julia Stiles i Vincent Cassel. Može li Bourne napokon naći svoj mir saznajemo već od danas.


Daleko najkontroverzniji film od svih koje ćete vidjeti u ovom članku zasigurno je Ghostbusters. Reboot originala izazvao je mnogo mržnje od strane fanova, a o tome kako će film proći moglo se pretpostaviti već nakon prvog trailera koji je postao najdislajkaniji trailer za film ikad. Po samom izlasku filma unatoč solidnim kritikama ljudi su odlučili ostati pri svome pa film tako sada drži prosječnih 5.5 na iMDB-u.

Reboot će nam ponuditi žensku postavu Ghostbustersa predvođene Melissom McCarthy i Kristen Wiig, a režiju potpisuje Paul Feig (Bridesmaids, Spy).


Andròn: The Black Labyrinth.

Izbjegavajte u širokom luku!

 


Ma ma. Samo za ljubitelje Penelope Cruz.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.