Šarene ocjene za „Suicide Squad“

DC i kritičari nikako na zelenu granu.

Napisao  Srijeda, 03 Kolovoz 2016

Posljednji film iz DC univerzuma kojeg od danas možete pogledati u našim kinima, „Suicide Squad“ kao i svi prije dijele kritiku. Ocjene su vrlo šarolike pa tako variraju od 88 pa sve do 25. Prosječna ocjena na metacriticu zasad je ispodprosječnih 46.

Ono u čemu se svi slažu jest da je ovo najviše film Harley Quinn, a hvale i Violu Davis kao Amandu Waller. Ono što se najviše zamjera filmu je činjenica kako je previše stvari nabacano u njega. Nešto slično kao i u BvS-u. Nešto što se teško moglo izbjeći obzirom da je trebalo ugurati dosta backstoryja za sve likove.

Otprilike se događa nešto slično kao i s BvS-om, a predstoji nam vidjeti kako će publika reagirati. Bila bi stvarno šteta da i ovaj film ne uspije, ali mi držimo fige.

Jedna recenzija kojoj možda i najviše vjerujemo, a nije na meti sigurno je ona Jeremyja Jahnsa, a ona nam daje najviše nade za ovaj film.

drazensi
2016 Kol 04 12:15:37 AM
Ovog puta nažalost nemojte vjerovati Jeremy-u. Puno puta se slažem s njim, ali ovaj put ne. Ako netko želi najrealniju recenziju (barem po meni) neka pogleda od Chris Stuckmann-a također na youtube-u. Vratio se s pretpremijere i imam praktički identično mišljenje kao on.
CroZac_Drake
2016 Kol 04 12:20:05 AM
Danas gledam pa ćemo vidjet... nadam se da ću ipak bit na strani Jeremyja.
Chono7
2016 Kol 04 08:27:47 AM
Kriticari su u pravu. Filmovi koji prikazuju vise toga u traileru nego u cijelom filmu.
Deadwalker
2016 Kol 04 10:06:27 AM
Što se tiče ocjena kritika, istina je uvijek negdje na sredini. Tako da je meni metacritic uvijek prilično dobar putokaz što očekivati od filma, odnosno vrlo rijetko bude na kraju dojam dijemetralno suprotan.
Ulogiraj se da bi komentirao.