Geoffrey Rush postaje Albert Einstein

Samo za seriju Genius.

Napisao  Utorak, 16 Kolovoz 2016

National Geographic kao i mnogi prije odlučio se otisnuti u vode igranih serija pa će tako „Genius“ biti prva ikad skriptirana serija koja će se emitirati na kanalu.

Kako prenosi portal TVLine „Genius“ je zamišljena kao antologijska serija koja će svake sezone obrađivati jednu povijesnu ličnost (inovatora) koja je svojim radom zadužila svijet.

Prvi na redu je Albert Einstein, a uloga je pripala velikom australskom glumcu Geoffreyju Rushu. Najpoznatiji po svojim ulogama u filmovima „Shakspeare in Love“, „Shine“ za kojeg je dobio i Oscara te serijalu Pirati s Kariba u kojima glumi Barbossu.

Uloga mladog Einteina pripala je Johnnyju Flynnu. Producira produkcijska kuća Rona Howarda koji će režirati prvu epizodu.

Serija će se baviti znanstvenim radom, ali i privatnim životom Alberta Einsteina, a scenarij je napisan po biografiji Waltera Isaacsona.

Ron Howard izjavio je kako je potpora Nat Geographica ogromna te kako jedva čeka započeti s projektom. Snimanje kreće uskoro u Pragu, a serija nas očekuje 2017. godine.

S1r1uS
2016 Kol 16 11:37:30 PM
Jbt svi počinju serije rokati...
Ulogiraj se da bi komentirao.