Novo u kinima | Morski psi, lude mame i obilje akcije

Just another day in the office…

Napisao  Četvrtak, 18 Kolovoz 2016

Skiptrace označava povratak Jackiea Chana na velike ekrane na kojima ga nismo gledali već duže vremena. U akcijskoj komediji pridružit će mu se legenda „Jackassa“ Johnny Knoxville, a Chan će još jednom uskočiti u ulogu hongkonškog policajca. Uz pomoć kockara Connora Wattsa (Knoxville) suprotstavit će se kineskoj mafiji. Zvuči totalno poznato, u maniri Chana i filmova poput kod nas legendarnog „Gasa do daske“. Fanovi akcijske komedija i navedenih glumaca sigurno će naći nešto za sebe.


Blake Lively sama protiv morskog psa, bitka za preživljavanje na jednom mjestu i napeta atmosfera. Sve ovo obećava nam ponuditi The Shallows. Ako vam ne smetaju filmovi koji se odvijaju na jednom mjestu kroz manje-više cijelo svoje trajanje i volite priče o ljudskoj snazi i volji za preživljavanjem ovo će biti film za vas. Barem tako kažu prve recenzije i dojmovi ljudi koji su pogledali film. Dobijemo li barem petinu kvalitete koju je ponudio „127 Hours“ bit ćemo izrazito zadovoljni.


Od pisaca Mamurluka dolazi nam novi film kojeg su ovoga puta i režirali. Obilje over the top komedije i „teškog vokabulara“ očekuje nas u filmu Bad Moms. Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn suprotstavit će se „savršenim“ američkim mamama i pri tome nas nadamo se barem nasmijati. Traileri koji su vodili ka filmu obećaju nam mnogo američkog humora, a otisci Mamurluka mogli su se vidjeti posvuda. Možda dobijemo i neku vrstu ženskog Mamurluka, a u najgorem slučaju tipičnu ljetnu komediju.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.