Novo u kinima | Povratak Krpe

Sava, Krpa, Sava…

Napisao  Srijeda, 31 Kolovoz 2016

Planet Samaca, poljski film kojeg od sutra imate priliku pogledati u kinu romantična je komedija o učiteljici i domaćinu mega popularnog TV showa. Osim toga ne možemo vam reći mnogo jer ni sami nismo previše upoznati s poljskom kinematografijom, a ni samim filmom. Navodno je film vrlo dobro prihvaćen u matičnoj zemlji, a predstoji nam vidjeti može li osvojiti našu publiku.


Baziran na pomalo bizarnoj priči na velika vrata dolazi nam War Dogs. Komedija o običnom dvojcu koji je od američke vlade dobio ugovor o oboružavanju trupa u Afganistanu iako za to nikako nisu obučavani. Ono što je možda i najveći plus filma zasigurno su Jonah Hill i Miles Teller koji će samo svojim imenom privući mnoge u kino. Film je režirao čovjek iza popularnog Mamurluka, Todd Phillips, a film koji je već neko vrijeme u stranim kinima zasada kupi ocjene koje bi i očekivali od ljetne komedije

 


Krpa se vraća u nekoj vrsti prequela Metastazama. Tako će nas ZG80 staviti na ulice Beograda usred gostovanja zagrebačkog Dinama kod Crvene Zvijezde, a u fokusu će biti Krpa i ekipa. Pojavit će se još starih likova iz Metastaza, a mnogi likovi kreirani su po legendama BBB-a. Eskalacija nereda i pravo navijačko šibanje uz elemente komedije očekuje nas vrlo brzo, a bit će zanimljivo kako će ljudi reagirati na mlađu verziju Krpe, ali i sam film. Teško je očekivati scene na razini već ikoničnih iz Metastaza, ali nadamo se barem dobrom „provodu“.

 

Chaky
2016 Kol 31 02:49:55 PM
Nadam se da ce ZG80 biti dobar kao trailer  :D
Ulogiraj se da bi komentirao.