Novo u kinima | Sully, hrenovka u potrazi za smislom postojanja…

Obilje filmova ovog tjedna.

Napisao  Srijeda, 07 Rujan 2016

Počinjemo odmah u glavu, s najjačim novim naslovom u kinima. Prvi veći pretendent za sve velike nagrade ove filmske sezone, Sully imao je prošli tjedan premijeru na Telluride film festivalu, a prvi dojmovi su vrlo pozitivni pa film trenutno na metacriticu drži ocjenu 76. Clint Eastwood stvara i dalje u 86. godini, a ovoga puta u pitanju je priča nastala po pravim događajima o Chesleyju Sullenbergeru poznatijem po nadimku 'Sully' koji je spasio avion pun putnika sletanjem na rijeku Hudson. Tom Hanks još jednom našao se u velikoj ulozi, a pozadinu oko cijele priče otkrivamo već od sutra.


Mechanic: Resurrection, nastavak je originala iz 2011. godine, a još će nam jednom pokazati koliko to glavi može „skinuti“ Jason Statham. Pripremite se na klasičnu Jason Statham akciju i bezglavu priču. Ako vas takve stvari lože, nemate što razmišljati. Iako, upozorit ćemo vas na prilično loše recenzije…


Roditelji, skrivajte djecu i nipošto ih ne vodite na ovaj film. Iako je animirani Sausage Party nikako nije film primjeren za mlađe uzraštaje. Film je Rated-R, a to i ne čudi obzirom na ekipu koja stoji iza njega. Jedni od najvećih ljudi iza današnjih komedija, Seth Rogen, Jonah Hill, James Franco, Michael Cera, Bill Hader i mnogi drugi udružili su ponovo snage kako bi nam donijeli priču o hot-dog hrenovci koja pokušava otkriti smisao postojanja. Ovoga puta otišli su najdalje sa svojim humorom pa očekujte brdo neprimjerenog sadržaja i teškog „jezika“. Svi ljubitelji navedene ekipe nikako ne smiju propustiti ovu komediju.


Svi ljubitelji romantike, parovi i slični jedva su dočekali The Light Between Oceans. Priča o bračnom paru koji pronalazi bebu i odluči je odgojiti kao svoju. Naravno, stvari se zakompliciraju pa nas očekuje i drama, a za odličnu kemiju ne moramo se brinuti jer bračni par glume Michael Fassbender i Alicia Vikander, inače par u stvarnom životu. Pored takvih imena sigurni smo kako možemo očekivati dobru glumu, a nadamo se kako će i priča ispasti dovoljno zanimljiva da nas prikuje za ekrane.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.