Woody Allen prelazi na TV

I donosi nam seriju u suradnji s Amazonom.

Napisao  Petak, 16 Rujan 2016

Woody Allen nakon više od 50 filmskih projekata odlučio se na promjenu pa će nam tako uskoro predstaviti svoju prvu TV seriji, „Crisis in Six Scenes“. Kako joj i samo ime kaže, serija će imati šest epizoda, a svaka će trajati 30 minuta.

Žanr je komedija, a nedavno smo dobili i prvi trailer za seriju koji nam je prikazao manje-više ono što bi i očekivali od Allena.

Pratit ćemo konzervativni par u 60-im godinama prošlog stoljeća čiji će mir pokvariti mlada hipijevka. Upravo je ta uloga zanimljiva jer u njoj ćemo gledati kontroverznu Miley Cyrus. Može li ovo biti njen „veliki“ povratak u TV vode nakon nekoliko turbulentnih godina predstoji nam tek vidjeti.

Inače jednu od uloga u seriji glumit će sam Allen, a osim njega tu su još i Elaine May, Rachel Brosnahan i Josh Magaro.

Na seriju nećemo morati čekati još dugo jer već 30. ovog mjeseca bit će dostupna u cijelosti na Amazonovom streaming servisu.

ikral
2016 Ruj 16 05:13:14 PM
Meni taj lik i njegovi filmovi nikad nisu legli. Čini mi se da je to u sferi "ne razumijem ali svi hvale pa mora da je umjetnost". A možda sam ja glup.
maximalni
2016 Ruj 16 05:18:17 PM
totalno si fulao sferu.

ovisi koje si njegove filmove gledao. meni su noviji slabiji od onih ranijih u kojima i sam glumi, iako se i među novijima nađe dragulj ("Ponoć u Parizu", recimo).
Ulogiraj se da bi komentirao.