Novo u kinima | Zanimljiv tjedan ispred nas

Obrada klasika, nastavak dugoočekivanog horora i povratak Olivera Stonea.

Napisao  Srijeda, 21 Rujan 2016

Oliver Stone, poznat po svojim kontroverznim filmovima poput „Born on the Fourth of July“ vraća se kao režiser još jednom s pomalo škakljivim materijalom. Snowden kako mu i samo ime kaže prati život Edwarda Snowdena, svima vrlo poznatog iz skandala koji je obuhvatio SAD. Kako je sve za njega počelo i zašto je odlučio izbaciti sve te podatke u javnost saznat ćemo upravo u ovom filmu. Glavna je uloga pripala Josephu Gordonu-Levittu, a samo za ulogu pripremio je i nešto drugačiji glas. Film je dosada pokupio prilično izmiješane reakcije pa ga neki vole, a nekima nije ništa posebno. Izgleda kako ćemo se morati sami uvjeriti u koju skupinu spadamo mi.


The Magnificent Seven, još je jedna u nizu od obrada klasika Akire Kurosawe, ali ovoga puta u pitanju je visoka hollywoodska produkcija. Priča je premještena na Divlji zapad, a uloge sedmorice pripale su redom Denzelu Washingtonu, Chrisu Prattu, Ethanu Hawkeu, Vincentu D'Onofriu, Byung-hun Leeu, Manuelu Garcii-Rulfou i Martinu Sensmeieru. Sva ta imena režirao je Antoine Fuqua, inače poznat po svom radu s Denzelom Washingtonom. Prve ocjene i nisu najsjajnije, ali oni koji u film idu s očekivanjima da se zabave, puste mozak na pašu i uživaju u akciji sigurno će svoje želje ispuniti.


Blair Witch, nastavak filma iz 1999. godine sve je iznenadio ove godine kada je iznenada najavljen i to nakon otkrivanja kojeg se nitko ne bi posramio. Svi fanovi ostali su oduševljeni takvom najavom, a i općenito jer dobili su napokon nastavak. Film je pokupio solidne kritike iako možda ipak nešto ispod očekivanja. Ljubitelji originala, a tako i horora općenito sigurno će pohrliti u kino dvorane, a ostali možda bolje da pričekaju informacije iz prve ruke.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.