Čak i Kanye West mrzi mikrotransakcije

Reper, producent, modni dizajner i potencijalni američki predsjednik često je predmet sprdnje diljem interneta, no s jednom njegovom izjavom gotovo smo se složili.

Napisao  Ponedjeljak, 12 Listopad 2015

Samoprozvani reperski bog, poznat i po svojoj ništa manje popularnoj supruzi Kim Kardashian, odlučio je svekoliku javnost obavijestiti koliko mu smetaju mikrotransakcije u igrama, pogotovo onima za djecu.

- Jebeš takvu kompaniju koja stavlja mikrotransakcije u igre za djecu. To nema nikakvog smisla. Dali smo svom djetetu iPad i svakih pet minuta ona nešto kupi. Ako je igra napravljena za dvogodišnje dijete, dajte im da se zabavljaju, a njihovim roditeljima priliku da se odmore - napisao je West na svom Twitteru.

Naravno, mi isto tako ne odobravamo mikrotransakcije u igrama, pogotovo one koje igračima za pravi novac donose prednost, no smiješno je koliki bijes one izazivaju kod čovjeka koji će to vrlo teško osjetiti na svom novčaniku. Iako se ne zna što je igrala mala North West, možda se navukla na neki online poker ili neku drugu kockarsku igru.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.