Ghost in the Shell film predstavljen s ni manje ni više nego pet teaser videa

Ljubitelji Ghost in the Shell animea – zbor! Kako se bliži izlazak igranog filma, dobili smo i pet jako kratkih filmića (5-15 sekundi) koji su sinoć prvi put prikazani tijekom finala druge sezone Mr. Robota.

Napisao  Četvrtak, 22 Rujan 2016

Premda mnogi fanovi nisu sigurni je li Scarlett Johansson najbolji odabir za ulogu bojnice Motoko Kusanagi, prvi prikazi filma vjerojatno neće ponuditi odgovor na tu nedoumicu. Štoviše, teško je za reći je li Ghost in the Shell film uopće na primjeren način ovjekovječio okoliš i atmosferu Ghost in the Shell anime i manga serijala, no budimo optimistični.

Za očekivati je vjerojatno još koji prikaz prije nego film dođe u kina 31. ožujka 2017. Do tada uživajte u prikazanom:

Solid Snake
2016 Ruj 22 04:08:38 PM
sniper.jpg

Originalni GITS film je fantastičan, gledam ga ritualno godišnje i svaki put me oduševi tema filma, ideje i općeniti mind-blowing kad vidiš da je GITS izišao 95', a toliko puno toga pogodio.
Ostali dijelovi i anime su bili više hit or miss, svidjeo mi se Stand Alone Complex, iako je bio više detektivski orijentisan.

Za one koji nisu nikad ni čuli o Ghost in the Shellu, velika preporuka. Tko ga danas pogleda vidjeće utjecaj koji je imao na Kojimu te očigledno koliko je on sam bio inspirisan GITS-om prilikom razvoja Metal Gear Solida. I to ne samo Kojima, od samih tvoraca Matrixa koji su sami rekli da im je GITS jedan od najvećih inspiracija. Čak je i Trinity izgledom i karakterom vukla na Major Motoko Kusanagi.

Samo ovaj intro i muzika je i dan danas očaravajuća.

https://youtu.be/AsIQ_kA77b4


Što se tiče ovog filma, smatram da nije moguće da uklope Hollywoodske klišeje i ozbiljnu tematiku GITS-a. Pogotovo kad sam vidio režisera. Ali vidjećemo.
Zero
2016 Ruj 22 07:36:00 PM
Sigurno je da će biti mnogo nezadovoljnih, počevši već od odabira glumaca. U svakom slučaju pozitivno je što se ekranizacija uopće radi i što GITS ponovno dižu u pop kulturi.
Solid Snake
2016 Ruj 22 08:21:40 PM
To svakako.
Ulogiraj se da bi komentirao.