Kylo Ren u slobodno vrijeme vozi bus i piše pjesme

Adam Driver u novoj ulozi uskočio je u ulogu vozača busa.

Napisao  Subota, 01 Listopad 2016

Čovjek imena Paterson, vozi bus u gradiću Paterson u filmu imena „Paterson“. Prilično zanimljiv koncept ovako na prvu, a kad vidimo prve recenzije sve nam to izgleda još bolje.

Novi film Jima Jarmuscha, poznatog po filmovima „Dead Man“, „Broken Flowers“, zasada kupi izvrsne recenzije pa tako drži prosječnu ocjenu od 87 na metacriticu (klik za recenzije). Pokupio je i nominaciju za Palme d'Or, najprestižniju nagradu filmskog festivala u Cannesu, koja mu je ipak izmakla.

Ovo će biti film za sve one koji vole nešto drugačije, a također ljubitelji karakternih drama doći će na svoje. Film se uvelike oslanja na svoje likove, a Adam Driver kupi same pohvale. Ostatak glumačke postave čine relativno nepoznata imena, ali vrijedi izdvojiti Golshifteh Farahani koja će glumiti partnericu Adamu Driveru u filmu.

Jučer smo dobili i trailer koji obećava uistinu odličan film, a izlazak u kina širom svijeta očekuje se sredinom mjeseca studenog. Mi se samo nadamo kako ćemo imati priliku pogledati film u našim kinima obzirom na razinu pažnje koju ovakvi filmovi privlače.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.