Trailer za Resident Evil: The Final Chapter obilježen tonom akcije

Pod produkcijskom palicom Sonyja na Comic Conu je prikazan i prilično otkrivajući trailer za najnoviji film Resident Evil, koji bi trebao zaokružiti postojeću priču na najbolji mogući način.

Napisao  Subota, 08 Listopad 2016
Kako se može vidjeti iz trailera, priča se nadovezuje i prati glavnu protagonisticu Alice, njenu prošlost i sadašnjot, kao i motivaciju. Ok, ok, naravno Resident Evil ne bi bio RE film da nema obilje akcije s mutiranim ljudima i ostalim nakazama koja je u prvom planu.

The Final Chapter u kina stiže 27. siječnja 2017. Milla Jovovich vraća se u ulogu Alice, zajedno s Ali Larter kao Claire Redfield, te Ruby Rose u ulozi Abigail. Redatelj novog nastavka, baš kao i prethodnih RE filmova je Paul W.S. Anderson, inače suprug naše mile Jovovichke.

Anderson se kune u to kako bi The Final Chapter trebao biti najstrašniji film u serijalu, no tako nešto je prilično teško za primjetiti u ovom traileru. Kako se navodno radi o završnom poglavlju, redatelj je istaknuo i pohvalio vjernu publiku i fanove, zahvaljujući kojima je serijal dosad zaradio preko milijardu dolara. Je li šesti u nizu filmova doista zadnji, ili je samo zadnji za ovu glumačku ekipu i redatelja, ostaje za vidjeti. Nadajmo se da je i Capcom dovoljno utržio na ovom uspješnom filmskom serijalu.

Raptor-U
2016 Lis 09 11:31:22 AM
Ovaj 'serijal' donekle je vrijedan paznje samo zbog glavne akterice M.J. koja unosi dobru dozu seksepila u sve ovo. Inace nista spektakularno i pretjerano dojmljivo. Za samu pricu i cjelokupan dojam treba pricekati premjeru. Mozda nas finalno poglavlje iznenadi kvalitetom...  8)
Chaky
2016 Lis 10 09:27:17 AM
Osobno mi je prvi dio najbolji i "najstrasniji".
Kako su izlazili gledao sam ih i bili su u principu sve gori i gori. Iznimka su dugometrazni animirani filmovi, koji su bolji od "pravih" filmova.
Nedavno sam pogledao sve dijelove po redu i ono sto mi je prije promaklo (zbog gledanja s par godina razmaka) je da stvarno radnja ima neki kronoloski slijed i sve je dio jedne velike price (radnje).
Na taj nacin su mi i ostali dijelovi postali malo bolji, ako ih se ne gleda kao zaseban komad.
Ne ocekujem da ce nadmasiti prvi dio, ali radujem se novom dijelu i zakljucku svega.
Blade
2016 Lis 10 03:42:12 PM
Ja uistinu nisam znao da je ovaj serijal još živ. Prestao sam pratiti nakon onog nekog čudnog nastavka gdje Alice ima neke sulude telepatske moći, tj. pogledao sam još neke, ali ne kronološki, nego kada bi naletio na tv-u. Neznam kako je ovaj serijal ikome isplativ ?
Zero
2016 Lis 10 05:51:17 PM
Ni ja, ali eto, računica je jasna. Pet filmova, milijardu dolara zarade, pa ti vidi.: )
Ulogiraj se da bi komentirao.