Očekuje nas još pet filmova iz „svijeta Harry Pottera“

„Fantastic Beasts and Where to Find Them“ dobit će četiri nastavaka.

Napisao  Petak, 14 Listopad 2016

Iako prvotno planiran kao trilogija, „Fantastic Beasts and Where to Find Them“ ispričat će nam svoju priču kroz pet filmova, a prvi od njih dolazi nam 17. studenog ove godine. Vijest je potvrđena na Global Fan Eventu. Drugi je nastavak već prije potvrđen za 2018. godinu, a također je potvrđeno kako će nas priča drugog nastavka odvesti u još jedan veliki grad.

„Fantastic Beasts and Where to Find Them“ nastao je iz knjige koja se pojavljuje kroz Harry Potter serijal, a autorica J.K. Rowling napisala je scenarij za film. Pretpostavljamo kako će se ona primiti posla i na nastavcima, a bit će zanimljivo vidjeti što će biti i s likovima, odnosno hoće li oni biti isti iz nastavka u nastavak.

Potvrđeno je također kako ćemo u prvom filmu vidjeti i stare likove poput Aldusa Dumbledorea i Grendela.

Fanovi serijala ovu će vijest dočekati s uzbuđenjem, a može li se ovaj spinoff barem približiti originalu kvalitetom saznat ćemo vrlo brzo.


 Više o filmu.

Blade
2016 Lis 14 03:44:43 PM
O majko sveta. Ok, priču i scenarij piše J.K., ali 5 filmova se čini teški overkill, a ona tek mora dokazati da je opet u formi jer sa Cursed Child knjigom nisu baš presretni ljudi, iako treba uzeti u obzir da sa samom predstavom jesu je neke stvari jednostavno ponekad funkcioniraju samo na kazališnim daskama. Uglavnom, sumnjičav sam.
CroZac_Drake
2016 Lis 14 03:48:15 PM
Nikad nisam bio neki fan HP-a, odnosno nikad zapravo nisam pročitao knjige ni pogledao filmove, ali također mi se čini kao milkanje serijala.
Ulogiraj se da bi komentirao.