Novi Guardiansi pristižu nam uz zvukove „Hooked on a feeling“

Kao i uvijek, uspijevaju nas nasmijati u kratkom vremenu.

Napisao  Srijeda, 19 Listopad 2016

Teaser trailer za „Guardians of the Galaxy Vol. 2“ iako prilično kratak odrađen je baš u tonu koji bi očekivali za ovaj film. James Gunn još nam jednom dokazuje da zna složiti trailer, a film se već i prije samog izlaska čini kao pun pogodak.

Prvi je nastavak 2014. godine pomeo konkurenciju, ali i kino blagajne, a uključivanje novih, nepoznatih likova u Marvel universe ispostavilo se kao pun pogodak. Drugi dio čini se da nastavlja u sličnom tonu pa opet možemo očekivati obilje odličnog humora, dobre akcije i predivnih vizuala, a još ćemo jednom zaviriti u pravu priču o predcima Petera Quilla.

Glavna postava i dalje je tu, a lijepo je vidjeti i „malog“ Groota kako raste. Od novih likova očekuju nas Ego kojeg će glumiti Kurt Russel i Simon Williams kojeg će utjeloviti Nathan Fillion. Prilično smo sigurni kako ekipa iza filma neće propustiti priliku da ubace neku pošalicu vezanu uz njega i lik Mala Reynoldsa. Također, Sylvester Stallone potvrđen je kao jedan od glumaca u filmu, ali detalji oko njegovog lika još su uvijek nepoznati.

Posebno nas veseli čuti što će se naći na Awesome Mixtape #2, a sve saznajemo 5. svibnja nadolazeće nam godine.

Tuhy
2016 Lis 19 09:40:13 PM
Gledam šesti il sedmi put, nemogu prestat :)
S1r1uS
2016 Lis 19 11:06:06 PM
Vrhunski trailer...
Ulogiraj se da bi komentirao.