Deadpool izgubio svog režisera

Tim Miller neće režirati nastavak filma.

Napisao  Nedjelja, 23 Listopad 2016

Tim Miller, režiser prvog dijela megauspješnog „Deadpoola“ ipak neće režirati nastavak. Iako nije bio potvrđen kao režiser, radio je na scenariju i bio prvi izbor za to mjesto.

Razlog su niz razilaženja u mišljenju sa samim Deadpoolom, Ryanom Reynoldsom. Deadline piše kako je razilaženje završilo prijateljski, a također napominju kako će Tim Miller preuzeti novi, veliki projekt Foxa.

Veliko iznenađenje, ali i šok jer Tim Miller jedan je od ključnih ljudi u uspjehu Deadpoola koji je pokorio kino blagajne i donio Foxu ogromnu zaradu pri tome postavši R-rated film s najvećom zaradom u povijesti.

Rhett Reese i Paul Wernick, pisci na originalu i dalje ostaju na projektu, a kako će izgledati nastavak Deadpoola bez svog dirigenta saznat ćemo ako sve prođe po planu 2018. godine.

Nexus
2016 Lis 23 05:47:25 PM
Šteta...samo da ne useru.
ThaUrban
2016 Lis 26 04:07:32 PM
Negdje sam vidio da bi htjeli Tarantina. E sad, nemojte me lovit za riječ, nisam ziher jer to stvarno tako ili samo želja fanboya koji je to napisao.
CroZac_Drake
2016 Lis 26 04:10:39 PM
Quote:

Negdje sam vidio da bi htjeli Tarantina. E sad, nemojte me lovit za riječ, nisam ziher jer to stvarno tako ili samo želja fanboya koji je to napisao.


Pokrenuta je peticija nekolicine fanova da Tarantino režira... ali ništa od toga. I bolje, nije to stil za njega.

Inače, ako još niste čitali, razilazak je zbog različitih vizija. Miller je htio više stila i akcije, a Reynolds i scenaristi nešto slično kao i u prvom nastavku. Jedan od razloga je i navodno želja Millera da casta Kylea Chandlera u ulozi Cablea. Summa sumarum, Miller je htio ozbiljniji film.
Ulogiraj se da bi komentirao.