Ovoga puta misterij je ipak nešto manji, otkriven nastavak Cloverfielda

Nakon prilično ingenioznog otkrivanja „10 Cloverfield Lanea“ dobili smo nešto manje misteriozno otkrivanje idućeg nastavka.

Napisao  Četvrtak, 27 Listopad 2016

Svi se sjećamo odličnog otkrivanja nastavka „Cloverfielda“ ove godine, a sad smo dobili još jedan. „God Particle“ novi je nastavak „Cloverfielda“, a zasada još uvijek nema govora o promjeni imena projekta kao što je bio slučaj s „10 Cloverfield Lane“.

Još jednom producira J.J. Abrams, ali ovoga puta priča seli u svemir gdje će grupa astronauta doći do šokantnog otkrića koje će ih gurnuti u borbu za opstanak u nešto izmijenjenoj realnosti. Moramo reći kako zvuči odlično, poveznica s Cloverfieldom je tu, a sam plot neodoljivo nas podsjeća na legendarni serijal „Alien“.

Prvi je ovu vijest prenio The Wrap, a njihovi izvori navode kako ubuduće možemo očekivati nastavke na godišnjoj razini.

Prve slike i video materijali o filmu mogli bi pristići već u četvrtak, 2. studenog kad je zakazano prikazivanje u New Yorku, ali potvrda o ovoj vijesti dosad nije došla iz studija, a navodi se kako se neće ni dogoditi za tjedan dana.

Vidljivo je kako studio želi zadržati veo misterije oko ovog, ali i budućih projekata, a koliko će u tome uspjeti tek nam predstoji za vidjeti.

U „God Particleu“ gledat ćemo Davida Oyelowoa, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Elizabeth Debicki, Daniela Brühla i Chrisa O’Dowda, a film režira Julius Onah („The Girl Is in Trouble“) po scenariju Orena Uziela („22 Jump Street“, „Mortal Kombat: Rebirth“) i Douga Junga („Star Trek Beyond“). Film je zakazan za dolazak u kina 24. veljače 2017. godine, a kako nove informacije budu pristizale moći ćete ih pročitati na portalu.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.