Odaberite pogledati službeni trailer za T2: Trainspotting

Trailer nas vraća 20 godina u prošlost.

Napisao  Četvrtak, 03 Studeni 2016

"T2: Trainspotting" službeno je ime nastavka originala iz 1996., možemo reći i klasika koji je obilježio cijelo jedno desetljeće. Dvadeset i jednu godinu kasnije dobivamo nastavak, a upravo nam je pristigao i prvi službeni trailer koji moramo reći izgleda odlično, a ne libi se ni igranja s našim emocijama.

Poznati govor s početka originala je tu, doduše u nešto izmjenjenoj i rekli bi prilagođenoj verziji, ali i dalje vrlo prepoznatljiv. Ono najbitnije, vraća se i cijela originalna postava predvođena čovjekom iza svega, Dannyjem Boyleom koji nam s 20 godina više iskustva u rukama donosi sudeći po traileru odlično snimljen film. Kvaliteta njegovih filmova govori za sebe, a nadamo se kako će nastaviti u istom tonu i ovim filmom.

Film je kao i original nastao po predlošku Irvinea Welsha koji će još jednom ponoviti ulogu Mikeya Forestera. Da stvari budu još bolje predložak je za film još jednom prilagodio John Hodge.

Ewan McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller i Ewen Bremner reprizirat će svoje uloge iz originala, a vidjet ćemo i kako su se snašli u životu nakon događaja kojima je okončan original.

Vjerujemo kako nas očekuje još jedan "težak" film za gledanje, ali ako ćemo se ravnati po traileru još jedan vrlo kvalitetan film.

Do izlaska nećemo čekati još toliko dugo jer dolazak u kina planiran je za 27. siječanj 2017. godine.

 

FicoLegend
2016 Stu 04 09:42:44 PM
Trainspotting sam krenuo gledati i iz nekog razloga prestao odjednom... Moram ponovno probati i pripremiti se za dvojku.
Ulogiraj se da bi komentirao.