Novo u kinima | (8.12.) Najluđi party godine

Uđite u pravi božićni groove raskalašenom zabavom.

Napisao  Utorak, 06 Prosinac 2016

Office Christmas Party pokazat će nam svu raskalašenost koju samo Amerikanci mogu ponuditi. Organizacija božićne zabave u uredu skrenut će s puta i rezultirati pravim kaosom, a R-rating (za starije od 17 godina u SAD-u) daje nam nadu da možemo očekivati „Project X“ smješten u nešto „ozbiljniju“ pozadinu. Za nadamo se dobar humor i zabavu pobrinut će se odlična postava glumaca koju predvode T.J. Miller, Jason Bateman, Olivia Munn i Jennifer Aniston. Bilo bi odlično da dobijemo jednu izvrsnu komediju jer ako ćemo iskreno već dugo nije izašla jedna prava, barem ne od nekog većeg studija.


Sing ili po našem Pjevajte s nama animirani je film studija Illumination („Despicable Me“) koji će u glavnu ulogu još jednom postaviti životinje, a one će pokušati spasiti lokalno kazalište organiziranjem natjecanja u pjevanju. Iz samog opisa vidljivo je kakav vas tip animiranog filma očekuje, a iznimno jaka glumačka postava i dobre prve ocjene trebale bi vam biti dovoljan poticaj za odlazak u kino.


Sve najbolje novi je hrvatski film koji je pronašao svoj put na kino platna, a ovoga puta očekuje nas priča o mnogim likovima čije će se priče ispreplesti, a ako je vjerovati opisu samog filma sve će se to odviti na vrlo neobičan način. Glavna uloga pripala je ove godine u hrvatskim filmovima sveprisutnoj Kseniji Marinković. Okarakteriziran kao komedija, ovo je prije svega još jedan obiteljski film, a vidjet ćemo može li se izdvojiti iz gomile.

 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.