Novo u kinima | (15.12.) U potrazi za planovima Death Stara

Kako će proći prvi spinoff na Star Wars serijal?

Napisao  Utorak, 13 Prosinac 2016

Prije glavnog eventa očekuju nas dva sporedna od kojih ćemo kao prvi navesti The Infiltratora. Bryan Cranston nakon "Breaking Bada" doživio je pravi procvat karijere pa ga tako možemo gledati u ozbiljnim filmovima koji često prolaze odlično kako kod kritike tako i kod ljudi. Ništa drugačije nije ni s ovim filmom baziranim na istinitoj priči o Roberetu Mazuru, američkom cariniku koji je razotkrio mutne operacije Pabla Escobara. Priča o Pablu Escobaru, kažete vidjeli ste već sve o toj temi što se može vidjeti? Možda ste u krivu jer ovaj će film ponuditi drugu stranu priče i pružiti jednu prilično drugačiju perspektivu. U SAD-u film je vani već skoro pola godine, a dojmovi su prilično dobri. Stoga ako volite krimi drame, Bryana Cranstona ili priče o Pablu Escobaru ovaj film nikako nećete željeti propustiti.


Shut In je, ako ćemo vjerovati prvim dojmovima još jedan film kojeg ćete htjeti zaobići u širokom luku. Triler o ženi (Naomi Watts) nastanjenoj u izoliranom području New Englanda koja će morati pokušati spasiti dječaka prilikom velike oluje po svemu sudeći još je jedna filmska katastrofa, pitanje je samo veća ili manja od one vremenske u samom filmu. 


Evo nas i na glavnom eventu, filmu kojeg su mnogi s ogromnim nestrpljenjem čekali, a uskoro će ga imati priliku napokon pogledati. Rogue One: A Star Wars Story prvi je na redu od Star Wars spinoffa, a ujedno će testirati vode te možda i odrediti budućnost istih. Sve oko ovog filma zvuči dobro, od glumačke postave, priče i trailera, ali ipak ćemo se suzdražati prevelikog hypea ili bolje reći manije koja je zavladala ostatkom svijeta. Star Wars franšiza iznimno je vruća roba, a to pokazuje zarada prošlog nastavka i pretprodaja karata za ovaj. Očekuju se pune dvorane iz dana u dan, ali mi se samo nadamo kako ćemo dobiti film dostojan Star Wars imena.

Yakuza_stinger
2016 Pro 13 12:21:15 PM
saznat ćemo uskoro kakav će bit :D
Ulogiraj se da bi komentirao.