Margot Robbie i David Ayer na novom DC filmu

Režiser i scenarist „Suicide Squada“ prihvatit će se posla na „Gotham City Sirens“.

Napisao  Srijeda, 14 Prosinac 2016

Nakon ne tako kritički uspješnog „Suicide Squada“ David Ayer dobio je mogućnost ispraviti svoje greške u novom DC filmu, „Gotham City Sirens“.

Film o kojem već neko vrijeme slušamo dobio je prve konkretnije detalje pa tako znamo kako ćemo gledati skupinu ženskih negativki iz DC svijeta, a Margot Robbie vratit će se kao Harley Quinn. Scenarij će ovoga puta napisati Geneva Robertson-Dworet koja tek stupa u industriju, a između ostaloga radi i na scenarijima za Sherlocka Holmesa 3 i reboot Tomb Raidera.

Ako je nedavno izišli strip ikakva nit vodilja osim Harley Quinn u filmu nas očekuju i Catwoman te Poison Ivy, a znajući politiku DC-a rekli bi kako ćemo dobiti i još pokojeg lika.

Financijska strana medalje „Suicide Squada“ očito je bila prilično dobro pokriće za Ayera, a može li se ovim filmom iskupiti za „Suicide Squad“ tek nam predstoji vidjeti.

Blade
2016 Pro 14 02:02:00 PM
Da nije Ayer opet u pitanju bi se i nadao nečem. Vidim još jedan extended music video spot pri čijem će gledanju svaka flundrica htjet bit Harley, Catwoman ili nešto treće.

Nadam se da se varam, naravno. Promjenilo se čelništvo DC-a pa možda bude neki pomak unaprijed.
Tzereen
2016 Pro 14 02:09:50 PM
Meni je Suicide Squad bio zabavan. Da je samo Robbie bila dva sata na ekranu, i dalje bi bio zadovoljan :D
Zero
2016 Pro 14 05:19:26 PM
Ni pet Margotica ne bi spasilo prvi SS od dojma ispodprosječnosti. Ovo je samo pokušaj igranja na jeftinu kartu za klince u pubertetu, koji će i ići u kino samo zbog treba u uskim trikoima i hlačicama. Pa, ako će sise i guzice natjerati ljude da pohrle, tko sam ja da osporavam tu ideju.
Ulogiraj se da bi komentirao.