Novo u kinima | (22.12.) Mnogo sadržaja na božićni tjedan

Ho, Ho, Ho, puno filmova, ali ne i onih božićnih.

Napisao  Srijeda, 21 Prosinac 2016

Balerina i Viktor po našem, novi je animirani film na kojeg imate priliku povesti svoju djecu. Mala balerina otputovat će u Pariz sa snovima da će postati poznata balerina, a kako će se sve odviti saznajte gledajući sam film.


Goran, novi hrvatski film, pokazat će nam što će se dogoditi kad život taksista Gorana koji sve što želi jest brinuti se o svojoj slijepoj ženi prodrmaju ljudi koji imaju svoje planove za njega. Drama/triler Nevija Marasovića („Show Must Go On“) smjestit će nas u Gorski Kotar za vrijeme snježne mećave, a imamo li jedan dobar domaći film saznajemo uskoro.


Još jedan film opsjedanja Incarnate još je jedan film kojeg ćete htjeti preskočiti. Barem tako kažu oni koji su ga dosad pogledali. Očito ni postava glumaca koju čine Aaron Eckhart i Carice van Houten ne spašavaju film iz mora prosjeka. Samo za mazohiste i ogromne ljubitelje žanra… možda.


Why Him? još je jedna komedija kojih smo u zadnjih nekoliko tjedana čak i dobili poprilično. Ovdje nas očekuje priča u stilu Fockerovih, a Bryan Cranston nikako se neće moći pomiriti s odabirom njegove kćeri (Zoey Deutch) koja će mu u život dovesti Jamesa Franca. Kako će ova situacija završiti prilično je očito, ali ako tražite dobru komediju ovaj će vas film ipak zadovoljiti kaže naš Tzereen u svojoj recenziji.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.