Novo u kinima | (5.1.) Nova godina donosi nam „La La Land“

Bolji poklon za početak godine gotovo da nismo ni mogli tražiti.

Napisao  Srijeda, 04 Siječanj 2017

Još samo malo vremena dijeli nas od mogućnosti uživanja u novom filmu Damiena Chazellea, La La Land. Novi film režisera „Whiplasha“ već dugo vremena osvaja publiku diljem svijeta, a sad će dobiti priliku poharati i naše kino dvorane. Bit će zanimljivo vidjeti kako će jedan mjuzikl koji aludira na zlatno doba holivudskih proći kod naše publike, ali impresivnih 8,9 od publike nakon 30 tisuća glasova svakako je i više nego dobar povod za odlazak u kino. Chazelle je očito našao nešto u čemu je poseban, a ovaj će film biti i jedan od glavnih kandidata za sve veće ovogodišnje nagrade. Ljubav jazz svirača (Ryan Gosling) i glumice (Emma Stone) u Los Angelesu prožetom fantastičnim melodijama jedva čeka da nas pomete s nogu. A i mi jedva čekamo…


The Autopsy of Jane Doe, film je u kojem će ljubitelji horora napokon moći uživati, a izgleda kako se radi o jednom prilično dobrom uratku koji će odlično započeti godinu. Mrtvozornici će se uplesti u misteriju za vrijeme vršenja obdukcije tijela mlade žene, a kako će sve to izgledati i u kojem će se smjeru odvijati saznat ćemo vrlo uskoro. Nekoliko članova našeg foruma film je već pogledalo, a njihove riječi većinom su pozitivne pa očekujemo ništa manje od solidnog horora.


Glumačke legende Shirley MacLaine i Jessica Lange krenut će u avanturu života nakon što se ček od 50000 tisuća dolara greškom pretvori u 5 milijuna. Wild Oats film je o kojem ne znamo puno, ali ako je vjerovati napisima očekuje nas miks komedije, akcije i avanture, a ima li ovaj film šanse izdvojiti se iz prosjeka teško je reći. Sama činjenica kako se o njemu ne priča i ne daje nam neke velike nade, ali nikad se ne zna. Samo ćemo napomenuti kako prvi gledatelji i nisu oduševljeni.


Snježna kraljica 3: Vatra i led, očito je 3. dio priče o Snježnoj kraljici. Ruski animirani film teško će privući obilje djece u kino, ali sigurno će se naći oni koji će uživati u filmu. Ipak, pored ostalih animiranih filmova trenutno u kinu teško je za očekivati nešto od ovog filma.

Brijac
2017 Sij 04 01:56:21 PM
Za Whiplash sam se morao natjerati da bi ga pogledao baš zbog toga što je mjuzikl i kad sam pogledao oduševljen sam bio. Ovaj La La Land po svemu što vidim još mi je više odbojan i morat ću se još gore natjerat da ga pogledam, stvarno ne znam kako tako nešto može 8.9 ocjenu držat, ali opet odkud mi pravo da pričam kad nisam pogledao.. a možda me na kraju moja bolja polovica natjera da čak i u kinu pogledam :D
Ulogiraj se da bi komentirao.