Kultna serija Twin Peaks službeno se vraća u svibnju

Oni koji su odgledali kažu da David Lynch nikad nije bio bolji, a očekuje se čak 18 epizoda.

Napisao  Utorak, 10 Siječanj 2017

Iako je premijera najavljivana za travanj, prva epizoda treće sezone Twin Peaksa emitirat će se 21. svibnja, trajat će dva sata, a Showtime je najavio da ćemo gledati ukupno 18 epizoda. Odmah nakon premijernog prikazivanja, treća i četvrta epizoda bit će dostupne na "on-demand" platformama.

"Nakon gledanja cijele serije, shvatio sam da je David Lynch jedan od najvećih filmaša sadašnjice. Mislim da je ovo prava heroinska verzija Davida Lyncha i uzbuđen sam što napokon izlazi", izjavio je David Nevins iz Showtimea.

Najavni trailer je iz prosinca 2015. jer David Lynch obožava sve držati u strogoj tajnosti.

Također je rečeno da će nova sezona serije o događajima u misterioznom gradiću imati svoj završetak, bit će nešto poput filma, pa sumnjamo da će se snimati neki nastavak. Iskopali smo podatak da će u trećoj sezoni Twin Peaksa nastupiti čak 217 glumaca, a od ranije je poznato da će mnogi od njih reprizirati svoje uloge iz prve dvije sezone (Kyle MacLachlan kao agent Cooper, Sherilyn Fenn kao Audrey Horne, Sheryl Lee kao Laura Palmer, itd.). naravno, tu si i brojni glumci koji se po prvi puta pojavljuju u serijali, a neki od njih su Amanda Seyfried, Ashley Judd, Naomi Watts, Michael Cera, Monica Bellucci i Tim Roth.

Dvije sezone Twin Peaksa prikazivale su se 1990. i 1991. na ABC-u, a nakon njih je slijedio cjelovečernji film "Fire Walk with Me" iz 1992. Stariji čitatelji sjetit će se zbog čega je serija stekla kultni status, a oko događaja u seriji obožavatelji su vodili žustre rasprave kojih se ne bi posramile današnje društvene mreže.

K.
2017 Sij 10 01:08:39 PM
Ovo je i službeno moja najiščekivanija stvar u 2017.

giphy.gif
ikral
2017 Sij 10 03:15:54 PM
Uz GoT svakako. A tu su i Vikinzi, Better call Saul... i Shameless!
Ulogiraj se da bi komentirao.