U trećoj sezoni Better Call Saul vraća se jedan izrazito bitan negativac iz Breaking Bada

Better Call Saul, humoristična spinoff serija koja nam je ispunila rupu nastalu završetkom Breaking Bada, vraća se na male (ili velike, ovisno kakav već imate) ekrane.

Napisao  Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017
Produkcijska kuća AMC je najavila kako se omiljeni odvjetnik Jimmy McGill (Bob Odenkirk) vraća na scenu u trećoj sezoni, zajedno s ostalim omiljenim likovima kao što je Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) i ostali. Početak prikazivanja odnosno dostupnosti serije je 10. travnja. Ovo je potvrđeno i u Entertainment Weekly, i može se smatrati kasnijim datumom prikazivanja u odnosu na prethodne sezone koje su emitirane tijekom veljače, ovisno o godini tijekom koje su izašle.

No koji negativac se vraća u Better Call Saul, pitate se? Za odgovor na to životno važno pitanje kliknite ovdje.

Bez obzira voljeli vi Better Call Saul ili ne, mora se priznati da je serija izrasla u samostalni projekt koji se odlično drži, bez obzira što je serija zamišljena kao prequel Breaking Badu. Potvrdio je to i AMC-ov Charlie Coller, istaknuvši kako su kreator Vince Gilligan, sukreator Peter Gould te Bob Odenkirk i ekipa zajedno napravili izvrsnu seriju koja je pobudila, ali i dalje zabavlja milijune gledatelja i fanova Breaking Bada i Better Call Saul.

Yakuza_stinger
2017 Sij 16 07:54:56 PM
Jedva čekam dodatno...ispunjavanje rupe.

Ko ozeblo sunce.

Uff
ThaUrban
2017 Sij 16 08:54:09 PM
Uuuu, jebenic.
ZoNTrA
2017 Sij 16 08:55:14 PM
A kad ce Đesi i Hajzenberg doci?
Brankec
2017 Sij 16 08:58:37 PM
Bas neki dan pogledao do kraja drugu sezonu na Netflixu, puno mi je bolja nego prva, u svakom slucaju odlicna serija, jedva cekam trecu :)
Ulogiraj se da bi komentirao.