Disciplin A Kitschme prvi puta u Vintage Industrial Baru

Za 19. siječanj zakazan je susret s legendarnim Kojom.

Napisao  Utorak, 17 Siječanj 2017

Nakon više od tri desetljeća postojanja i djelovanja, kako u regiji, tako i u inozemstvu, uz bend izvornog naziva Disciplina Kičme može vezati, osim rocka, noise, jazz, funk, drum 'n' bass i sigurno još poneki žanr glazbe.

Nastali su nakon raspada Šarlo Akrobate davne 1981. i u tadašnjoj glazbi ponudili nešto potpuno drugačije, a uz promjene u postavi benda od prvog dana predvodi ih Dušan Kojić, basist, vokal i autor glazbe i tekstova. U početnih deset godina djelovanja Disciplina Kičme izdaje čak 7 albuma. 1992. Koja odlazi u London i u tom periodu objavljuje tri albuma, da bi se deset godina nakon toga ponovno vratio u Beograd i nastavio s novom postavom pod imenom Disciplin A Kitschme.

Cijena ulaznice za koncert u Vintage Industrial baru je 70 kn (na dan koncerta 90 kn), a moći će se kupiti na mjestu održavanja, Dirty Old Shopu ili klubu Kavez.

Diskografija

Sviđa mi se da ti ne bude prijatno (1982.)
Ja imam šarene oči (1984.)
Svi za mnom! (1986.)
Najlepši hitovi uživo! (1986.)
Dečija pesma (1987.)
Zeleni Zub na Planeti Dosade (1989.)
Nova iznenađenja za nova pokolenja (1990.)
I Think I See Myself On CCTV (1996.)
Heavy Bass Blues (1998.)
Refresh Your Senses, NOW! (2001.)
Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi? (2007.)
Uf! (2011.)
Opet (2015.)

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

AKTUALNO

  • 1