Zlosutni teaser najavljuje nam novu sezonu serije House of Cards

Netflixova dramska politička serija na čelu s strašno dobrim duom Kevina Spaceyja i Robin Wright, uskoro se vraća na scenu. Mračni teaser ujedno nam najavljuje što možemo očekivati.

Napisao  Petak, 20 Siječanj 2017

A ta najava možda i nije daleko od stvarne slike trenutnog raspoloženja dijela javnosti u vezi novoizabranog američkog predsjednika. No ostavimo to po strani, jer peta sezona House of Cards stiže nam 30. svibnja, kako najavljuje Netflix. U teaseru možemo čuti djecu kako izgovaraju prisegu, dok se u pozadini vijori izokrenuta američka zastava. Netflixov navod na Twitteru "We make the terror", nam doista može puno objasniti, dok svi oni koji su pogledali četvrtu sezonu znaju što očekivati.

I da, jedva čekamo vidjeti što će u novoj sezoni zaigrati Frank Underwood (Kevin Spacey), jer prisjetimo se, kada nije psihotični američki predsjednik, Frank je ustvari pasionirani igrač koji je dosad u svakoj sezoni zaigrao neku igru.

Nadajmo se i da odlazak Beau Willimona (kreator i izvršni producent serije) neće bitno utjecati na kvalitetu, koja je dosad bila na zavidnom nivou, osim možda u trećoj sezoni.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.