Novo u kinima | (26.1.) Podvojene ličnosti, Resident Evil i potraga za zlatom

Nakon što smo vam jučer pokazali na što obratiti pozornost tokom prvog dijela godine, vraćamo se u klasični format i donosimo vam pregled ovog tjedna.

Napisao  Srijeda, 25 Siječanj 2017

M. Night Shyamalan ima nakon dugo vremena s kvalitetan film.. bar ako je vjerovati onima koji su dosad mogli uživati u Splitu. Film je Jamesa McAvoyja rastegnuo glumački pa je tako morao odglumiti 23. različite ličnosti, a zanimljiva premisa u kojoj jedna od tih ličnosti otima tri mlade djevojke dovoljan su nam povod za pohod kino dvorana. Nadamo se kako ovo nije samo još jedan bljesak u karijeri Shyamalana već da može nastaviti u sličnom tonu, a od ovog filma očekujemo uznemirujuću atmosferu.


Resident Evil: The Final Chapter posljednji je nastavak franšize ako ćemo vjerovati samom nazivu filma. Bar u obliku u kojem smo je mogli gledati dosad… ali poznavajući industriju ništa nije konačno pa tako nećemo skakati pred rudo. Još nas jednom očekuje prava makljaža, a Mila Jovovich vraća se kao Alice… dovoljan razlog za gledanje? Sigurni smo da ljubitelji prošlih nastavaka ne mare za nikakve komentare, a na kraju krajeva tko smo mi da ih pokušamo odgovoriti od ičega. Uživajte.


Uzbuna na zelenom vrhu još je jedan dokaz kako ne napredujemo, a po već tko zna koji put servira nam se priča o Koku. Ovoga puta pratit ćemo ga prije doseljenja u Zagreb, a o tome koliko je ovaj film „razvikan“ svjedoči činjenica kako ga ni nema na iMDB-u. Osobno prvi put da ne mogu pronaći neki film na iMDB-u. Čuda.


Gold nas baca u potragu za zlatom, ali i stvarima koje dolaze nakon pronalaska. U kratko, partijanje kao u Vuku s Wall Streeta samo na nešto nižoj razini, a prve su ocjene toplo hladne. Matthew McConaughey našao se u glavnoj ulozi, a još se jednom i transformirao fizički kako bi totalno ušao u ulogu. Režira Stephen Gaghan koji je nedavno obznanjen kao režiser nadolazećeg The Division filma stoga ćemo na ovaj film obratiti posebnu pozornost.

Zero
2017 Sij 25 08:36:44 PM
Resi se čeka u punom sjaju...u obliku blu ray ripa.
Fox
2017 Sij 26 10:30:10 AM
Ma Resi se gleda u kinu! To je poput cuge s bivšom - znaš da bi možda bilo pametnije ne otići, ali na kraju ipak odeš iako znaš da ćeš požaliti  :D
Ulogiraj se da bi komentirao.