Stranger Things: Stigao prvi teaser i datum premijere druge sezone

Znali smo da stiže nova sezona jedne od ponajboljih serija prošle godine, a sad znamo koliko dugo moramo čekati.

Napisao  Ponedjeljak, 06 Veljača 2017

Noćas je tijekom Super Bowla prikazan prvi teaser za drugu sezonu Netflixove serije Stranger Things, a za datum izlaska odabran je kraj listopada, odnosno popularan američki "praznik", Noć vještica, koji pada na 31. listopad.

Još prošle godine saznali smo od producenata da ćemo u nastavku gledati sve likove poznate iz prve sezone, a u drugoj sezoni gledat ćemo ukupno devet epizoda. Zanimljivo, osim što je producent serije i redatelj 3. i 4. nastavka druge sezone, Shawn Levy angažiran je i kao redatelja nadolazećeg (ako ne dođe do neke nove odgode ili pauze) filma Uncharted.

Iako ćemo još malo pričekati na pravi trailer, zadovoljni smo i teaserom koji ne otkriva previše, ali podsjeća zašto smo voljeli prvu sezonu (recenzija prve sezone Stranger Things).

Figo
2017 Velj 06 10:59:26 AM
can't wait.. prvu sezonu pogledao u jednom dahu.. nadam se da će druga biti barem jednako napeta i zanimljiva
CroZac_Drake
2017 Velj 06 11:09:03 AM
Također jedva čekam...šteta što su je gurnuli u termin kad izlazi sve živo i neživo u svakoj industriji, ali naći će se vremena.
Prošle godine su baš uboli na ljeto i to neočekivano se probili. + na ljeto se gotovo ništa ne emitira pa im je bilo lakše doć do publike... iako sad već imaju ogromnu bazu pa ih boli tuki.

uglavnom... samo nek bude dobra sezona.
Figo
2017 Velj 06 11:39:53 AM
da, kraj je ostavio puno pitanja i dobrih temelja za nastavak.. samo se nadam da neće ko druge serije past u kvaliteti, ostaje nam za vidjeti
FicoLegend
2017 Velj 06 12:18:53 PM
Ovaj teaser me uvjerio da znaju što žele sa serijom. Malo su pokazali, ali dovoljno da prikaže tu atmosferu koju je prva sezona imala.
Ovo što je Zac rekao stoji, stvarno su se ugurali u krcati termin, ali realno i ljeto bi im ovaj put bilo svakakvo, prvenstveno jer Game of Thrones dolazi tek u lipnju. Kako god, popularnost će zadržati, dokazali su se prvom sezonom i još su Netflixova serija.
Chaky
2017 Velj 06 12:50:35 PM
"The World is turning upside down!"
Jedna recenica koja je dovoljna svima koji su gledali 1. sezonu da se popiske u gace :D
Ulogiraj se da bi komentirao.